KAN JEG FÅ LOV TIL Å VISE FINGER´N?!

25. januar 2019 | Livsstil

reklame: egen bok og Sunkost

 

I dag har vi altså kommet til 25. januar og jeg kan straks se tilbake på en helt vanvittig start på 2019!

I uke 1 debuterte jeg som forfatter med første plass på den offisielle boklisten! Den mest solgte boken innen generell litteratur i Norge! Først nå begynner jeg å innse hvor vanvittig det er!

Tre uker senere ligger den fremdeles på topp 5, og er den mest solgte boken i sin sjanger så langt i år! Det er helt vilt!

i uke 2 fikk jeg vite at jeg var finalist i årets Vixen Influencer awards, kategori Helse og trening. I år var det særlig stort for meg å være finalist da dere som stemte kun fikk EN stemme! Takk for at du ga meg din!

Blant fem finalister måtte juryen velge en vinner, at det ikke ble meg betyr ingen verdens ting.

Bilde: Vixen

Uke 3 annonserte jeg vårens store prosjekt FIT FOR FIGHT. Hvor jeg har fått med meg to av Norges største bloggere! Peter og Line Victoria.

Disse to har så klart et ønske om å komme i bedre form, men også inspirere andre til å gjøre det sammen. Og selv før vi har sluppet første episode har ti tusenvis av følgere engasjert seg i dette!

Uke 4 kunne jeg også med stor glede dele mitt nye samarbeid med Sunkost med dere. Jeg er vanvittig stolt over denne muligheten!

Neste uke, uke 5 reiser jeg til Bergen. Jeg skal ha treningsevent og boksignering på Lagunen – i tillegg til et utrolig spennende møte. Hint: treningsreise!

Mange har spurt om når jeg kommer til Bergen for signering. Dagen er altså fredag – mer info om eventet kommer på mandag!

Det var januar, og selv om det satt veldig langt inne for meg å skrive dette innlegget så har jeg bestemt meg for å gi janteloven litt finger´n. For fytti katta så stolt jeg er!

Og tusen takk til alle dere som hver dag bruker og engasjerer dere i bloggen min, boka og mine kanaler. Jo, det er mye jobb  bak, men  uten dere hadde jeg heller aldri fått disse mulighetene!

Husk at lørdag 26.01 er siste mulighet til å få en pose kokosblomst sukker gratis i din nærmeste Sunkost butikk! Du må vise bilde under.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

25. januar 2019 | Livsstil

Kommentarer (5)

  1. Du skal være super stolt! Du gir gode og ikke minst riktige råd om mat og trening. Så bare kjør på videre og vær den du er og gå med rak rygg!

  2. Ingenting av det du har oppnådd har kommet «rekende av seg sjøl på ei fjøl». Vi som følger deg vet det. Du har jobbet hardt og det er gøy for meg som har fulgt deg en stund å se hvordan du også utvikler deg og blir tøffere og tryggere. Du sprer matglede, treningsglede, mestringsglede så JA! Du kan vise fingeren – til og med to hvis du vil. Vær stolt

  3. Heia deg!!! Du skal være så stolt av det du gjør og måten du gjør det på!!! Du hjelper og inspirerer så mange!!

Comments are closed.