Juli Favoritter på bloggen

1. august 2015 | Livsstil

Ennå en sen oppdatering, men i morgen vender vi nesen hjem igjen, og mandag er det tilbake til jobb og hverdag. Jeg kjenner at en uke ferie er litt kort, men i år ble det sånn. Kanskje det går ann å finne på noe sprell utpå høsten istede,

Tradisjonen tro samler jeg de fem mest leste innleggene i juli i ett og samme innlegg, kanskje du finner noe spennende du har gått glipp av i måneden som gikk.

 

3 løpeøkter på under 20 minutter
HER

10 gode grunner til å lage grønn smoothie + 1-2-3 oppskrifter
HER

Topp treningsøkten med en av disse kombiene
HER

Fullkroppsprogram på ball
HER

Ny magefavoritt
HER

Jeg setter utrolig stor pris på innspill fra dere lesere! 

Så hva vil du lese om i august?

 

Søvning Smil

 

Desiree

 

 


1. august 2015 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Fitfocuse.blogg og DU er inspirerande og motiverande!! Du virkar jordnær, positiv og dyktig. Håper du vil halde på lenge, lenge! Eg set pris på både øvingsutvalet og mykje godt du lagar på kjøkenet. Eit ønske frå meg til hausten er endå fleire innlegg/ oppskrifter på middag med fisk. Vi bør ete meir fisk 🙂 ) Takk for at eg kan følgje deg via bloggen og instagram 🙂 )) Helsing sunnmørsjente med engasjement for trening og kosthald 🙂

  2. Anonym: Haha, det tenker jeg faktisk på hver eneste uke! Hff….skullehatt mer fisk på bloggen. Fisken vi spiser hjemme er ikke så spennende, men da får jeg jo utfordre meg selv til å bli litt mer kreativ med fisk også 😉 Takk <3

  3. Jeg skulle gjerne sett et treningsprogram for overkroppen 🙂 Jeg løper og sykler endel så det er ikke alltid beina er i humør til styrketrening og da hadde det vært fint med et program som har fokus på resten.Jeg har brukt styrkeprogrammet med ball som du la ut flere ganger, og syns det er kjempebra! Knebøy må jeg ta med vektstang for full effekt, men et par av de andre øvelsene kjenner jeg virkelig mens jeg holder på, hele kroppen skjelver 😛

  4. Lena: å trene overkropp uten utstyr er veldig vanskelig men med strikk og vekter kan du få til mye bra. Skal se hva jeg kan trylle frem 🙂

Comments are closed.