Julete fruktsalat med kalorifattig pepperkakekrem

4. desember 2017 | Godis og kaker

Hjemme fra mini ferie i Danmark føler jeg at jeg har landet rett i julen uten å være helt forberedt på det! Dagen i dag må helt klart brukes til å finne frem litt julepynt her hjemme, noen blomster og ikke minst få opp Vilde sin julekalender!

Er det en ting jeg elsker med jul så er det papperkaker. Og i teorien kunne jeg nok spist pepperkaker hver eneste dag i hele desember uten problemer! Det gjør jeg også, nesten, men jeg prøver å holde det hele på et fornuftig nivå 😉 eller lage sunne godsaker med favorittsmaken!

Siste kreasjon ut er denne søte kremen. Uten fett, lite kalorier, masse protein og kjempegod! Perfekt topping til en sunn fruktsalat.

Til en stor bolle trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl eggehvite
  • 5 ss sukrin eller annen søtning
  • 1 ss pepperkakekrydder*

Ha alt i en stor bolle og visp med en elektrisk visp i ca. 5 minutter

*

Hjemmelaget pepperkakekrydder:

  • 3 ss kanel
  • 2 ss nelikk malt
  • 2 ss ingefær malt
  • 0,5 ts kardemomme
  • 0,5 ts pepper

Her har jeg laget en enkel salat av klementiner og hakkede valnøtter. NAM!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

4. desember 2017 | Godis og kaker