Jeg tester Adams Sunn&Lett kasse

4. oktober 2015 | Livsstil


/annonse/

 

Denne uken har jeg hvert så heldig å få teste Adams Sunn&Lett kassen.

I denne matkassen er det lagt ekstra stor vekt på magert kjøtt, mye fiber og mer grønnsaker. Med andre ord et kosthold helt i tråd med min livsstil.  Stort pluss for meg var det også at de fleste middagene var kjappe å lage. Sirkus 20 minutter, så satt familien til bords.Kassen er laget i samarbeid med ernæringsfysiologer og vektklubb.no, så jeg hadde så klart høye forventninger til innholdet. Forventningene ble så absolutt innfridd,  ingen overraskelser der. Det som derimot overrasket meg var kvaliteten – på absolutt ALT! 

Jeg snappet litt fra første dagen vi lagde middag fra kassen, og jeg tror nesten du kan «lese» fra livestoryen min hvor overrasket jeg var over akkurat disse små, men viktige detaljene. Kvalitet!

Dette er sunne middager som er tilpasset hele familien. For deg som ønsker å gå ned i vekt er det egne tips og råd i menyhefte for hvordan du skal sette sammen middagstallerkenen din. Veldig enkelt og oversiktlig.

 

I dag skal jeg få lov til å dele ut en rabattkode til deg.

Den gir deg 25% avslag på første levering og en gratis fruktkasse på levering nummer  to.

Bruk koden  
BLOGG_FITFOCUSE

 ved bestilling. Koden er gyldig i en uka.

 

Vil du vite mer om Adams Matkasser vil jeg anbefale deg å gå inn på nettsiden
HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 


4. oktober 2015 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Så spennende at du har prøvd! Det ser jo helt fantastisk godt ut 🙂 ha en super dag videre!

  2. Så spennende! Og ikke minst bra, man burde legge mye fokus i sunnhet hos folket. I tillegg så jo dette både godt og innbydende ut. 🙂

Comments are closed.