JEG SYNES DU HAR LAGT PÅ DEG LITT?!

9. mai 2019 | FIT på 30 dager

 

Jeg har alltid gått litt opp og ned i vekt gjennom året. Siden jeg ikke eier en vekt så har jeg ikke noe tall på det. Men i perioder har jeg litt flatere mage enn andre perioder. Det er jo helt normalt, og en av mange grunner til at jeg råder folk til å kaste badevekten langt avgårde!

– Jeg synes du har lagt på deg litt var kommentaren jeg fikk da jeg postet dette bilde på Instagram. En kommentar som vanligvis ikke ville gått inn på meg – uansett hvor sant det er.

Men denne gangen gikk det inn på meg!

Hvorfor?

Jo, fordi jeg i de siste par ukene ikke har følt meg bra! Det handler ikke om utseende, det handler ikke om vekt eller den bitte lille «bilringen».

Jeg kunne sett akkurat likedan ut og følt meg helt fantastisk! Men denne gangen gjorde jeg ikke det! Hvorfor?

Grunnen er akkurat den samme som 90% av online kundene mine kommer med. Når man tar gode valg for seg selv, spiser god næringsrik mat og lever på en måte som gir en nok energi og overskudd – ja, da ser man seg selv på en annen måte. Man føler seg selv på en annen måte.

Den siste tiden har jeg ikke tatt gode valg for meg selv, jeg har latt livet ta overhånd og ikke tatt de valgene jeg vet at jeg trenger for å ha det bra, føle meg vel og være den beste utgaven for meg selv og de rundt meg!

Jeg vet at mange kjenner seg igjen! For sånn har vi det alle sammen i perioder!

Men nå har jeg altså fått nok 😉

Ikke på grunn av en tilfeldig kommentar på Instagram, ikke på grunn av at magen krøller seg når jeg sitter (gjør det vel hos de fleste?), men fordi jeg er lei av å være sliten, trøtt, føle meg grå og uten ork!

Noen som kjenner seg igjen?

Vel, vendepunktet for meg ble faktisk denne runden av FIT PÅ 30 DAGER, som har fått navnet FIT PÅ 30 MINUTTER – fordi jeg har lagt ekstra stort fokus på enkel mat, som tar kort eller ingen tid å forberede denne gang. Alle deltagerene har samlet seg i Facebook gruppen TEAM FITFOCUS, og på to små uker har dette bare blitt verdens beste heia gjeng altså!

Har du lyst til å være med de to siste ukene?

Har du lyst til:

 • Overskudd til å gjøre de tingene som gjør deg glad og som du har lyst til å gjøre?
 • Gode resultater av den tiden du bruker på trening?
 • Kose deg med god og næringsrik mat?
 • Få bedre selvtillit?
 • En sterk, stram og sunn kropp?

Da kan du fremdeles rekke å bli med de to siste ukene – helt gratis – ved å registrere deg på www.fitfocus.no HER.

Siden gir deg tilgang til:

 • Kostplan
 • Handleliste
 • Oppskrifter
 • Treningsplan
 • Treningsfilmer

Ikke glem å melde deg inn i heiagjengen! TEAM FITFOCUS finner du HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

 

9. mai 2019 | FIT på 30 dager

Kommentarer (3)

 1. Hei flotte deg <3

  Et fint innlegg som reflekterer over det jeg tror mange kan kjenne seg igjen i. Jeg ønsker å legge igjen en kommentar her hos deg, jeg ønsker nemlig å rose deg for den gode jobben du gjør og fortelle hvor stor forskjell du har gjort for meg.

  Helt siden videregående har jeg gått opp og ned i vekt, vekselvis dietter og overspising. Da jeg flyttet til en ny by for å studere og plutselig skulle lage maten selv, bar det også på utfordringer. Jeg følte jeg aldri knakk helt koden med mengde mat, hvilken mat, hva slags trening.

  For et halvt år siden startet en hektisk periode for meg. Eksamensperioder, mye på jobb, utplassering hos en bedrift med et dårlig arbeidsmiljø – dagene gikk i ett sett og jeg følte jeg ikke hadde noe overskudd. Jeg bortprioriterte sunn mat og trening, selv om jeg visste det er jo akkurat det jeg trenger nå! Perioden strakk seg over et halvt år, og jeg hadde det ikke godt med meg selv. Plutselig passet ikke lengre buksene mine, hadde ingen overskudd og sov masse – tenkte vonde tanker om meg selv og ble min verste fiende. Jeg ga litt opp og trodde det var sånn resten av livet skulle være, fordi jeg følte jeg var så langt unna det nivået jeg liker å ligge på både fysisk og psykisk.

  Helt til jeg tilfeldigvis kom over deg på instagram. Jeg startet å følge deg, og tok til meg mer og mer av det du la ut. Jeg startet å ha deg på snapchat, bli med i gruppene dine på facebook, se videoer på Youtube, lese i arkivene på nettsiden din. Litt etter litt tok jeg innover meg det du delte med oss andre på sosiale medier. Stadig flere oppskrifter fra deg startet jeg å lage, testet ut en treninsøkt her og der, tok til meg et og et tips om gangen.

  Nå er jeg på det jeg selv ser på som en god plass i livet. Jeg har lært så mye av deg, og vet ikke hvor jeg hadde vært hadde jeg ikke kommet tilfeldigvis over deg. Før var sunn mat bare noe jeg spiste fordi jeg visste det var det kroppen trengte, men nå spiser jeg det fordi jeg synes det smaker skinnsykt godt (takk til dine oppskrifter) og fordi jeg merker den store forskjellen det har på meg. Jeg får ikke lengre dårlig samvittighet dersom jeg en dag har fryktelig lyst på sjokolade eller godteri, men har lært meg gode tips av deg så jeg ikke overspiser det heller. På grunn av kosthold og overskudd, har jeg nå lyst og energi til å trene igjen. Jeg føler meg så bra på innsiden og utsiden, og denne gangen vet jeg at dette er en livsstilsendring som vil vare livet ut <3 stor takk til deg og alt det du gjør for oss!

 2. Hvorfor må folk kommentere at andre har lagt på seg litt? Fordi man er nysgjerrig eller fordi man bare har lyst å pirke i ting? Det var noe min gamle bestemor sa til meg da jeg var 14 fordi hun ikke visste bedre!!! Har man ikke noe positivt å si, så la være å si det

 3. Jeg heier på deg!
  Jeg har fulgt deg lenge, men ikke prøvd ut oppskriftene dine til det fulle.
  Bunaden passet dessverre ikke i år… så nå er det fokus på dine oppskrifter med håp om å få til trening innimellom i en travel hverdag.
  Fortsett, du inspirerer 🙂

Comments are closed.