Jeg skal designe eget treningstøy!

26. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen


/ skrevet i samarbeid med Trimtex/

 

Dette har faktisk ligget i kortene helt siden jeg inngikk et samarbeid med Trimtex i mai! Men først nå er kalenderen min såpass ryddet at jeg har tid til å kaste meg over prosjektet! Men herregud (unnskyld språket) så spennende!

 

Få er kanskje klar over at det er akkurat dette Trimtex er best på?! Design av treningstøy til alt fra enkeltpersoner, bedrifter, idrettsutdøvere, ja til med venninnegjengen kan designe sitt eget tøy gjennom Trimtex. Minste opplag er på 5 stykk. Du kan designe selv eller komme med ideer til Trimtex sine designere. Alt fra en farge, et foto, et mønster du har sett kan brukes. Alle produktene til Trimtex er for deg et blant ark, og du kan selv bestemme farge, mønster, logo, osv!

 

Og nå skal jeg altså designe mitt eget! Veien mot det endelige resultatet skal så klart vises på bloggen, og om interessen er der vil det være mulig å bestille det hos Trimtex. Jeg er fremdeles tidlig i prosessen. Jeg har satt sammen tre forskjellige fargepaletter, og ønsker din hjelp til å velge hvilken jeg skal jobbe videre med. Jeg er like glad i alle!


Alternativ 1


Alternativ 2


Alternativ 3

 

Jeg er veldig glad i mønstere, så skal ikke se bort ifra at det blir litt mønster på tøyet også, men farge er alltid et fint sted å begynne!

Hvilken liker du best? Legg igjen din favoritt i kommentarfeltet <3

 


Spent Smil

Desiree


26. oktober 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (88)

 1. Jeg synes farvene i nr 2 var nydelig men nr 3 kan gi noen spreke treningsklær.Nå er det mye treningsklær som enten er svart/grå eller med mye farverSå nr 2 ville kunne gi noen klær som føles litt ekslusive utLykke til med spennende prosjekt 🙂

 2. Alternativ 2 🙂 Men de to blågrønne i alternativ 1(farge 1 og 5 fra venstre) var skikkelig fine!!

 3. Spennende!! Jeg likte alternativ 2 bedt, men nr 1 er absolutt innafor den også!! 🙂 Hvordan blir størrelsene?

 4. Nr 2 er min favoritt på høst/vinter klær, men ville nok godt for nr 3 på vår/sommer klær.Ha en fin kveld videre .

 5. Så gøy! Alle var veldig fine, men likte kanskje nr 2 best, friskt, men samtidig litt dempet og annerledes! Gleder meg masse til å se resultatet samme hvilke farger det blir! 😀

 6. Likte umiddelbart best fargene i nr 2, men trur alternativ 3 kan bli knallstilig når dem blir satt i mønster. Kan eg få ønske meg masse reflekser innsydd i stoffet?

 7. Jeg gleder meg til å se resultatet!! Alt 1 og 3 er nok mine favoritter. Men alt 2 er kansje de fargene jeg ser sjeldnest på treningsklær. Så da blir det jo noe nyttnytt!Lykke til!

 8. Definitivt alternativ 3!!! Farger er GØY! Å for oss som har litt psykiske issues så er farger viktig ❤

 9. Jeg ville blandet noen av de mørke tradisjonelle fargene i alt 1 med noen av de sprekere fargene I de andre palettene.Lykke til

 10. Nr.1 syntes jeg var mest stilig. Men det kan nok ha noe med at jeg kler høstfarger best. Haha 🙂 for et kult prosjekt!

 11. Alt. 1 – for gutterAlt. 2 – for jenterAlt. 3 – ligner på Kari TraaLykke til videre. 🙂

 12. Ååå, så bra 🙂 jeg likte alternativ 2 best, men det var ikke feil med noen av de spreke fargene i 3 heller 😀

 13. Alt 1. Fine farger sammen, men trenger en accentfarge til bruk i detaljer for å sprite opp litt!Lykke til!

 14. Nr 3 blir skikkelig inspo for å få på seg klærne og kom sæ på trening. Nr 1 blir for min del, behagelige farger. Nr 2 blir æ å føle mæ «daff» i. Men farger er smak og behag. Lykke til, gleder meg til å se resultatet.

 15. Gratulerer med utfordringen og masse lykke til på veien! Jeg likte både alt 2 og 3. Freshe farger gjør meg glad, og er det viktig at det er en god følelse å ta på treningstøy. Alt 3 kan kanskje bli litt mye dersom det blir mye mønster også..? Følger spent med videre 🙂

 16. 1 eller 3… 2’eren ble litt hverken eller. Selv liker jeg nøytrale ting (1), men så blir man jo hoppende glad av knallfarger innimellom også (3)

 17. Flotte fargepaletter, liker 2 best. Med de fargene vil du skille deg ut i treningstøymarkedet. Det finnes så mye tøy i knallfarger, men ikke i en så fin og harmonisk palett som alt. 2, lykke til.

 18. Jeg likte best alternativ 1, ettersom det var min favoritt, men også fordi det passer best til hva som er moderne av farger for tiden 🙂

 19. Så moro! Likte fargene i nr 3, men likte grad av hvitt i fargene i nr 2. Så det perfekte hadde vært fargene i 3 i pastellutgave 😉

 20. Synes alt 1 er originalt og fint særlig i mørk årstid. Alt 3 blir veldig lik paletten til Kari Traa.

 21. Alternativ 1 og 2 var mine favoritter – hvert fall som farger nå til høst/vinter 🙂 Så behagelige og fine!

 22. Jeg vill gått for nr 2 eller 3. Nr 1 tror jeg blir litt «dyster» for treningsklær, men de to andre var friskere og veldig fine 😉

 23. Ikke meg i mot at fargepaletten på herre tøy går fra variasjoner av drittraust, trygt og trygt som banken farger. Møkkalei svart, kan noen finne en ny svart? neon varianter er digg. blir like glad når jeg tar frem Asics Gel Noosaene mine og drar ut på løpetur. Barnslig fargebombemorro i neon gul/grønn og oransj JiiiiHaaaaaaa

 24. Nr 3! Normalt bruker jeg mest duse farger, men når jeg trener trengs det spreke farger som gir energi og glede!! Du kan lage utrolig kule mønstre med palett nr 3!

 25. Alternativ 1, helt klart! Passer godt både innendørs og utendørs og for alle. Skiller seg litt ut fra det som er finnes allerede i dag og kan fint gå innafor variert aktivitet og tur i skogen og mark.
  Alternativ 3 finnes det allerede så mye av og alternativ 2 begrenser seg litt tid hudfarge for at man skal føle seg vel i den.

  Lykke til! Gleder med til å se resultatet!

Comments are closed.