Desiree Andersen

Jeg overlevde!

1. mars 2017 | Livsstil

Jeg sier Stine, for jeg regner liksom med at alle vet hvem Stine er! Farmen Stine?

Vel, før Farmen Stine ble Farmen Stine var hun #jobbepå Stine. En av de kuleste personene jeg har møtt i treningsbransjen. Energien og utstrålinga til den dama altså! Og nå som Farmen er over er hun tilbake til å være #jobbepå Stine!

Alle bilder er tatt av Erik Ligaard – GIF og snap er mine egne

Stine jobber på Barry´s Bootcamp i Oslo. Og ved forskjellige anledninger har hun prøvd å lure meg til å komme på en økt. Nå er jo ikke jeg redd for å svette eller presse meg, men når jeg stadig ser både yngre og sprekere treningsprofiler som vrir seg i det røde lyset på Barry´s og sier at det er det hardeste de har gjort – ja, da legges jo liksom lista der da!

Men denne tirsdagen hadde jeg altså ingen gyldig grunn til å ikke dra, så off to Oslo I whent!

Barry´s Bootcamp

Anledningen var et event for det nye headsettet til JayBird. Jeg har et tråløst headsett fra Studio Sweden som jeg er veldig fornøyd med. Jeg med mine små ører har ikke kunnet bruke trådløst headsett før jeg fant det! Også er det kjempe pent! Nesten et lite smykke, og perfekt til hverdags! Men det er jo ikke lagd til trening!

Det er JayBird X3! Headsettet et 100% svettsikkert, snoren kan justeres slik at den ikke henger og slenger, proppene er så små at du får dem inn i en hjelm, displayet var kjempe enkelt å stille på selv når du hadde dem på, lyden var utrolig god og ikke minst – de passet!

Jeg fikk med meg et sett hjem, så nå har jeg både et som passer til trening og et lite nett ett som er perfekt til hverdags!

Over til the red rom off sweat! 

Den første personen jeg traff på når jeg kom inn døren var nemlig den yngre og sprekere treningsprofilen Pia Seeberg, som kunne bekrefte at jo – dette var noe av den hardeste treningen hun gjorde! Mine antagelser bekreftet!

Pia Seeberg

Men det var altså bare å hoppe ut i det! Og når alt kommer til alt så er jo dette akkurat den typen trening som jeg elsker! Korte, harde intervaller hvor man blander kondisjon og styrke! Vi skulle kjøre en fullkroppsøkt, og vekslet da mellom å løpe intervaller på mølla og trene styrkeøvelser! Kjempe gøy! Tror jeg må lage en slik økt å dele med dere!

Og vet du hva? Jeg overlevde! Mestringsfølelse = mersmak!

Desiree Andersen

Nå har jeg jo hauset opp trening på Barry´s veldig, så la meg få si at det blir jo hva man selv legger i det! Det er jo du som bestemmer hvor fort du skal løpe på mølla, hvor tunge vektene skal være og hvor mange repetisjoner du skal ta. Vi trener jo ikke fordi vi er i superform, vi trener for å komme i ønsket form! Også legger man lista der man selv vil ha den. Love it!

Da fikk jeg meg endelig en smoothie fra Barry´s jeg også. Nesten verdt turen alene!

1. mars 2017 | Livsstil