JEG MÅ VÆRE SÅ ÆRLIG!

10. januar 2019 | Livsstil

På vei mot hemmelig oppdrag i dag tikket det inn en mail som kunne fortelle meg at jeg er finalist i årets Vixen awards! Dette er tredje gangen jeg er finalist, men jeg må ærlig innrømme at med alle forandringene som har skjedd rundt Vixen så er det ekstra stas å være finalist i år. Tusen takk til alle som har gitt meg sin stemme <3

I går mottok jeg også beskjeden om at boka mi topper bestsellerlista til ARK! Det er rett og slett over all forventning! Jeg er målløs og helt vanvittig takknemlig over alle bilder og meldinger dere har sendt meg. Det betyr absolutt alt.

Med andre ord kan det fort se ut som livet svinger nå om dagene, og på sosiale medier får jeg hver dag kommentarer om hvor flink jeg er, hvor mye jeg får til og hvor super jeg er – når helt ærlig – jeg er ingen superwoman!

Men jeg har aldri vist så mye av livet mitt på sosiale medier. Så jo da, jeg får til mye, men det går jo på bekostning av andre ting. Jeg har også bare 24 timer i døgnet.

Det siste året har vært kjempe tøft! Til tider for tøft, men det er kanskje der min styrke ligger? Jeg henger meg ikke opp i ting, jeg lar ikke en dårlig ting overskygge alt som er bra! Jeg tar ikke med meg det negative – det som har skjedd har skjedd – move on! Next!

Men nå er jeg faktisk sliten. Og selv om jeg ikke synes man skal trenge å brette ut sitt innerste på nettet, så tror jeg at det er viktig at jeg sier akkurat det – nå!

 

Smil

Desiree

10. januar 2019 | Livsstil

Kommentarer (5)

  1. Ta vare på deg selv, så godt du kan. Vet at det ikke er enkelt som småbarnsmor og selvstendig næringsdrivende men prøv å finne en halvtime hver dag som bare er din. Ikke barnas, ikke hundens og heller ikke mannens. Bare din. For å få det til så må du sysrte ned p finne 5 minutter som er dine og så utvider du sakte men sikkert. Vi er mange tusen som trenger deg og da må du først ta vare på deg selv

  2. Gratulerer som finalist i Vixen, og med boken. Du er en verdig finalist, men det er mange på de andre plassene som ikke fortjener å være der, og som det er merkelig at Vixen godtar. Vixen bryter jo sine egne regler vedr kropp, alkohol og reklame feks. Flere av bloggerne i finalen bryter dette regelverket notorisk men er allikevel nominert og i finalen! Det er jo bare deg å heie på frem til seier

  3. Du Er kjempeflink! Klart det går utover andre ting, som du sier, døgnet har bare 24 timer og forhåpentligvis sover du litt ogpass bare på at du tar deg tid til å senke skuldrene og nyte gode her-og-nå øyeblikk med dine, så du ikke plutselig går på den berømte veggen. Lykke til med alt det nye

Comments are closed.