JEG HAR VÆRT SÅ GOD PÅ Å HOLDE HEMMELIGHETER!

22. oktober 2019 | Livsstil

Egen reklame

 

I dag var egentlig planen å publisere en ny oppskrift på frokostcookies her på bloggen. Meeeeen mellom timene mine på LEVEL, foto oppdrag for kunde, oppfølgning av medlemmer på www.fitfocus.no og mailer frem og tilbake om forsiden på boka mi (wiiii) så strakk ikke tiden til.

Så da tenkte jeg kanskje at jeg kunne dele flere av hemmelighetene som jeg har holdt skjul for dere det siste året! Jeg har vært veldig flink om jeg så skal si det selv 😉 For jeg har virkelig gledet meg til å ta dere med på hele prosessen!

Ok, så bok nummer to er ute av skapet, hva kan nummer to være?! Jeg er jo fremdeles ikke gravid 😉

Jo hemmelighet nummer to er denne!

Ja, det er en APP!

Akkurat som jeg ikke vil dele hva slags bok jeg har skrevet – helt ennå. Vil jeg vente litt med å fortelle hva slags app dette er. Men jeg har jo et mål med alt jeg lager – og det er å gi deg inspirasjon og konkrete ting du kan bruke i din hverdag, som skal gjøre det lett å leve sunt!

Denne appen er intet unntak!

Da var to av kattene ute av sekken, men jeg har holdt på flere hemmeligheter jeg, så bare følg med!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

22. oktober 2019 | Livsstil

Kommentarer (1)

Comments are closed.