JEG HAR SKREVET EN BOK!

29. juli 2018 | Blogg

Og jeg lar forsiden snakke for seg selv 🙂

Det hele startet rett og slett som et leser ønske om å relansere prosjekt flatere mage, som jeg hadde her på bloggen i 2015!  Programmet hvor deltagerene i snitt mistet 7cm rundt magen på fjorten dager.

Mye har skjedd på denne bloggen siden 2015, så om jeg skulle gjøre det ville jeg lage helt nye oppskrifter, nye bilder, nytt design – alt!

De siste par årene har jeg også lært mye mer om fordøyelsen og hvordan den påvirker oss, så dette måtte naturlig nok med i programmet, og slik ballet det på seg til det plutselig ble til dette!

Jeg har laget mange kostplaner, oppskriftshefter og treningsprogrammer til denne bloggen, men ingenting som dette! 

Her har jeg tatt all min erfaring og kunnskap, og satt sammen med deres ønsker og tilbakemeldinger, og jeg er så utrolig stolt over resultatet at jeg nesten sprekker!

Flere har satt seg på mail liste for å få tilsend lanseringstilbudet i morgen. Står du ikke alt på liste kan du registrere deg HER!

Noen få smakebiter skal du så klart få!

 

Ett ønske fra mange har vært kalorier på oppskriftene. Det får dere her.

To be continued 😉

Boken er en e-bok som kan lages på både mobil, nettbrett og data. Den kan også printes ut! I tillegg gir jeg alle som benytter seg av lanseringstilbudet mitt tilgang til Fitfocuse appen ut oktober! Litt av en mulighet for å kickstarte høsten med andre ord!

Flere har satt seg på mail liste for å få tilsend lanseringstilbudet i morgen. Står du ikke alt på liste kan du registrere deg HER!

Det er helt uforpliktende å stå på listen!

 

Spent på hva du synes!

 

Stort Smil

Desiree

 

29. juli 2018 | Blogg

Kommentarer (2)

  1. Hei Desiree, jeg kommer ikke inn på appen, noe spess grunn for det? Takk for du motiverer

Comments are closed.