Jeg har planen klar!

9. november 2015 | Livsstil

Jeg har alltid hvert heldig og hatt hva man kan deffinere som en sunn og aktivlivsstil, men hva skjer med denne livsstilen når livet plutselig forandrer seg?

Da må kanskje livsstilen forandres også?

Akkuart det er en prosess jeg har slitt veldig med de siste 10 mnd. Tilslutt har jeg landet på at jeg faktisk må begynne et sted jeg aldri selv har hvert før – from scratch!

 

Så denne uken har jeg faktisk, for første gang i mitt liv, planlagt treningsuken min på forhånd!

Den er ikke optimal, men jeg har en travel uke forran meg!


Det du ser i parantes er saltimene jeg instruerer i som da kommer i tillegg.

Sammen med treningsplanen har jeg bestemt meg for å ha ekstra fokus på nok mat denne uken. Tre hovedmåltider, et mellommåltid og minst fem frukt og grønt hver dag.

 

Det høres kanskje simpelt ut, men bare det å ha en enkel plan og noen punkter å fokusere på, en uke av gangen, er faktisk til stor hjelp!

Jeg har trua!

 

Hva tenker du om å jobbe med trening og sunt kosthold på denne måten?

 

Desiree

 


9. november 2015 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Syns det høres kjempelurt ut og tenker å innføre det samme selv snart – må bare bli frisk fra bronkitten først! 🙂 Du inspirerer alltid og jeg gleder meg til å ta fatt på treningen igjen! Imens kan jeg kose meg med sunn og god mat 😀 Så ut som du hadde en kjempefin tur til Spania og syns du bør nyte sånne turer fullt ut – når det gjelder mat og drikke og trening står du på resten av tiden, så det kan du fint unne deg! 😉

Comments are closed.