Jeg har fått tidenes utfordring!

25. januar 2016 | Livsstil


/inneholder reklame/

 

Som blogger ønsker jeg kun en ting. Å gi dere det dere trenger av inspirasjon, kunnskap, muligheter og motivasjon til å gjøre gode valg for din helse og livsstil.Stort sett resulterer det i masse oppskrifter, treninger, øvelser og artikler du kan lese, lære og bruke av.

Men av og til dukker det opp muligheten til å gi noe mer, og det synes jeg er utrolig morsomt!

Før jul tok
Cuponation 

 kontakt med meg. De lurte på om jeg ville være med å lage en lage en januarkampanje og en utfordring for mine lesere!

Jeg har fått lov til å velge mine, eller rettere sagt deres favorittprodukter, fra fire nettbutikker.  En butikk hver uke. Dere får da en rabattkode av Cuponation som kan brukes for å kjøpe disse produktene, og andre, til en ekstra billig penge! Koden finner du
HER

.

 

Vi går nå inn i første uken. Og jeg har fått velge produkter fra Gymgrosissten.

Og jeg vet hva leserene mine liker 😉

Sunn og sukkerfri nutella.

Proteinpannekakemiks, sukkerfri sirup og frisk proteinsaft.

Goodlife proteinbarer og Fitness Choco crips.Favoritt hoodien og fargerik drikkeflaske.

 

Så lurer du kanskje på hva utfordringen var?

Jo, jeg har sagt ja til å trene 30 treningsøkter på 30 dager under denne kampanjeperioden. Treningene vil jeg dele på instagramkontoen cuponation_norge

Du kan også følge min fremgang på kampanjesiden min
HER

. Her postes også alle produktene og rabattkodene. Jeg kan ikke avsløre neste uke ennå, men jeg kan love at det blir ennå mere søtt og sunt!

 

Blunke Smil

 

Desiree


25. januar 2016 | Livsstil

Kommentarer (4)

Comments are closed.