LEVEL A/S

Jeg har fått meg PT!

15. mars 2017 | Motivasjon

Vi mennesker er i grunn ganske enkle når det kommer til trening. Vi har nemlig en tendens til å velge treningsform, øvelser, osv utifra det vi føler at vi mestrer. Det vi mester synes vi er gøy og det vi synes er gøy er ofte det vi blir god på. Det vi blir god på er gøy og dermed forsetter vi ofte med det. Enkelt!

Jeg er utrolig enkel når det kommer til trening! Så lenge jeg føler at jeg får brukt og utfordret kroppen er jeg i grunn fornøyd. Jeg har faktisk aldri hatt noen personlige, klare mål med treningen min annet enn at trene det skal man jo, det er gøy, det holder kroppen min frisk og gir meg god energi. Enkelt!

Etter at jeg sluttet å ha mellom fem og ti saltimer i uka har jeg så klart blitt noe mer strukturert i egentreningen min, men fremdeles ganske målløs.

Jeg er så heldig at Daniel og jeg ofte trener sammen. Han med sine klare mål! Og selv om jeg ikke har mål, så vet jeg at jeg ikke vil det samme med treningen min som Daniel 😉 Derfor har styrketrening for min del blitt litt klabb og babb det siste året!

LEVEL A/S

Så, nå har denne damen satt seg noen mål, og fått en annen PT til å sette sammen et program. Og jeg kan ikke si hvor utrolig motiverende det er å få ett fast opplegg, som noen andre har satt opp, å følge! Når det kommer til vanlig styrketrening er jeg ikke særlig god til å bevege meg utfor de tingene jeg er god på, så jeg synes det er kjempe spennende å ta fatt på øvelser og metoder jeg vanligvis ikke bruker på meg selv!

Så motivert ble jeg faktisk at jeg måtte dra å trene den første økta i går, selv om jeg strengt talt hadde trent tidligere på dagen! Hehe!

Hva med deg?

Har du fått en sprek start på uka? 

Stort Smil

Desiree

15. mars 2017 | Motivasjon