Jeg gjør som Bjørgen og Johaug! Gjør du?

6. april 2013 | Uncategorized

/inneholder sponset produkt/

I sommer gjorde vi en skikkelig investering i hjemmet, jeg skrev også innlegget

MIN BESTE INVESTERING FOR EGEN HELSE

 

o
m

det 
her

på bloggen. Og det mener jeg virkelig at det er! Jeg skjønner ikke hvordan folk kan bruke både førti og femti tusen på en sofa, men ikke forstår viktigheten i å ha en god seng! 


Visste du at du sover 1/3 del av livet ditt? Det sier litt om viktigheten av en god seng og en god liggestilling!

 

Søvn betyr så mye for helse, overskudd og velvære! Nei, vi har ikke angret et sekund for at vi gikk for en Tempur North Adjustable! Jeg er heldigvis ikke den eneste som forstår viktigheten av å ha en god seng. Vi har samme seng som både Johaug og Bjørgen bruker. Tempur er altså ikke bare for de med stive nakker og dårlig rygg! Søvn er også ekstremt viktig for restitusjon for deg som trener mye! 

Jeg lovet i sommer at jeg ville dele mine erfaringer om sengen når vi hadde brukt den litt. So here goes!

 


Tilpasning: 

Tempur madrasser kommer i flere forskjellige varianter. Alt etter som hvor hardt eller mykt du liker å ligge. De har tre forskjellige fasthestgrader. Så her kan du finne den perfekte madrassen for deg! Når du skal velge riktig seng for deg-  Ikke tenk for mye – føl!


Funksjon madrass:

Vi har hatt Tempur madrass og puter lenge. Og la meg si deg – når du først har begynt å bruke Tempur kan du ikke tenke deg å bruke noe annet. Måten madrassen former seg etter kroppen er helt unik. Og om du skulle ha ondter i kroppen skylder du virkelig deg selv å teste.

Hvorfor velger jeg Tempur? Jeg har per i dag ingen ondter i kroppen. Men jeg vet at god søvn er viktig for en sunn kropp, overskudd i hverdag og ikke minst restitusjon når man trener mye. Jeg har funnet produktet som gir meg alt dette, og da holder jeg meg til det.


Funksjon seng:

North Adjustable er jo en seng som kan justeres. Både hode og føttene kan heves og senkes med fjernkontroll. Jeg bruker særlig funksjonen hvor jeg hever bena når jeg er ekstra sliten eller kroppen har blitt ekstra utfordret. Dette gir ryggen min ennå mere støtte og ikke minst hvile. Dette er også gull for deg som er gravid eller sliter med urolige føtter.


Design:

North serien er jo bare nydelig! Jeg elsker fargene og det rene, enkle designet! I vårt tilfelle resulterte det jo i et helt nytt soverom! Med et så vakkert møbel måtte resten av rommet rett og slett pusses opp!Har du spørsmål om Tempur anbefaler jeg deg å ta kontakt med Tempur Brandstore
HER

Her møter du kunnskapsrike og engasjerte folk som vet hva de snakker om! 

 

Stort Smil

Desiree
 

 

 


6. april 2013 | Uncategorized

Kommentarer (3)

Comments are closed.