Jeg er veldig lei for det..

30. mai 2016 | Livsstil

 

 

Er det en ting jeg setter virkelig stor pris på som blogger så er det den manglende oppmerksomheter 
jeg 

får. Merkelige ord fra en som har vært Norges mest leste treningsblogg i over et og et halvt år. Men jeg opplever heldigvis at personen Desiree får lite oppmerksomhet, og jeg trives med det. Oppmerksomhet vil alltid være positiv og negativ, og med positiv oppmerksomhet på egen person kommer også den negative! Og jeg vet ærlig talt ikke om jeg er tykkhudet nok til å takle at mennesker som ikke vet noe som helst om meg skal mene noe om meg. 

Dessuten så skjer det noe rart med folk når de skal mene noe på nettet. Her er det visst greit å uttrykke sine meninger uansett hvor lite gjennomtenkt det er. Her kan man si hva man vil, uansett hvor sårende det det er. Her kan man vist glemme fornuft og normal høflighet!

Jeg kan telle på en hånd hvor mange negative kommentarer jeg har fått i min tid som blogger, men i går fikk jeg se det på nært hold. Igjen ikke min egen person, men jeg var der, i samme innlegg, og det var kanskje det som gjordet det ennå mer….. Ja, jeg vet ikke hva jeg skal si!

For Helene og jeg sto der, side om side i samme innlegg! Sort på hvitt kunne du se to damer, begge utdannet personlig trener, begge med aktive dager, treningsglede og et fornuftig kosthold. Budskapet vårt var klart!
God h


else, positivt selvbilde, en livsstil man er glad i handler om så mye mer enn hvordan vi ser ut og tallene på vekten.

Jeg forventet ingen kommentarer på meg som person, men i akkurat dette innlegget forventet jeg heller ikke kommentarene Helene fikk!


?Det er ikke sunt å være overvektig?, ?Du som forbilde burde ikke lure folk til å tro de er sunne?, ?Hvordan kan du være sunn med den kroppen der!?? 

 

Jeg kan poste en snap av at jeg spiser godis på en onsdag, og jeg blir hyllet for å vise at man ikke trenger å være fanatisk for å være sunn og slank.

Helene kan poste lørdagsgodisen sin å få beskjed om at hun promoterer en usunn livsstil?!?!

Helene kan poste et innlegg om cellulitter og får høre at hun er stygg og feit! Gjør jeg det samme får jeg høre hvor flink jeg som viser at dette er helt normalt. Det er det! 80% av alle kvinner utvikler cellulitter uavhengig av vekt og fettprosent!

Helene og jeg kan stå side om side i samme innlegg, men på hver vår blogg. Hun får vite at hun er et dårlig forbilde, jeg får høre at vi har skrevet et flott innlegg med et viktig budskap <3

 

Jeg er veldig lei det på Helene sine vegne. Heldigvis vet jeg at denne dama er noen hakk tøffere enn meg, men jeg hadde blitt utrolig glad hvis mine flotte lesere, som er både fornuftige og høflige på nett, ville gå inn på Helene sitt svar til kommentarene hun fikk i går, og legge  igjen en støttende kommentar.

For hun fortjener det VIRKELIG! Innlegget finner du
HER

 

Lite smil

Desiree


30. mai 2016 | Livsstil

Kommentarer (5)

  1. Herregud! Du har så sykt rett. Føler egentlig at du åpnet sinnet mitt veldig nå, føler meg egentlig veldig truffet. Jeg har aldri skrevet stygge ting til folk på nettet, men jeg har tatt meg selv i å tenke litt sånn som du skriver, hvis en tynn og trent person skriver om godteri og skvanker blir jeg veldig imponert, men hvis noen som veier litt ekstra gjør det så har jeg reagert med å tenke litt sånn «Hun/han promoterer en usunn livsstil». Men du har et skikkelig godt poeng, kommer aldri til å tenke sånn igjen, føler meg egentlig skikkelig dum!

  2. Et bra innlegg Desiree, både det forrige og dette her. Jeg skjønner ikke at det går an å kommentere sånn på andres vegne i det hele tatt ! Jeg har lagt igjen en kommentar på Helene sin blogg også 😉 Jeg synes at det er veldig viktig at slikt blir tatt opp. Jeg har en venninne som er overvektig, men vel så sunn og sprek som flere andre venninner som er syltynne. Men, hvis hun har en antydning av noe usunt i handlekurven kan hun faktisk oppleve å få en kommentar eller stygge blikk. Sunnhet og helse er mer enn et tall på en badevekt ! Du fronter en sunn livsstil og det har jeg også fått inntrykk av at Helene gjør.

  3. Heier høyt! Endelig er det noen som forstår at vekt, kroppsbygning og utseende ikke har noe med hvor sunn man er! En tynn person kan være feitere på innsiden av kroppen enn en person med mer på bena! Det spørs hva du spiser og hvordan du lever. For meg er sunnhet hvordan man føler seg, hvordan man trives med seg selv. Sunnhet handler ikke bare om små klesstørrelser! Her er det tydeligvis noen som må tenke to ganger før de slenger med leppa. Jeg synes alle skal godta seg selv som de ble født, og leve sunt etter det, i stedet for å etterstrebe en kropp samfunnet vil man skal ha – men som kanskje ikke funker for sin egen kropp.

  4. Det jeg opplever er forskjellen mellom deg og Helene er fremtoingen deres. Misforstå meg rett det er fortsatt IKKE greit å lynsje folk offentlig, det burde alle holde seg for god for. Men jeg opplever din blogg som en med massevis av inspirasjon, ingen fiksfakseri, ærlighet og en jevn balansegang mellom det søte, utskeielsene, trening. Kontinuitet er viktig for folk som ønsker inspirasjon til trening, sunne valg og det å kunne fortsette over tid.Jeg skal ikke utdype enkeltsaker i den andre personens blogg, men jeg tror det som gjør at leserne har en lavere «toleranse» i hennes blogg kontra din (for dere har garantert mange av de samme leserne!!») er de evige prosjektene som hun starter høyt med og sjelden fullfører, alle «diettene», utskeielsene og så videre. Jeg klandrer henne absolutt ikke, for jeg vet hvor vanskelig det er! Jeg sier ikke det er greit å ha en hakkekylling, men noen har kanskje lagt seg mer frem for hugg enn andre, og da har det blitt «lettere» å ta den ene dessverre.MEN, jeg er så enig så enig med deg. Voksne mennesker bør holde seg for god for å slenge dritt om andre, vi lærer barna vår at mobbing ikke er greit før vi snur oss og kritiserer andre selv.

Comments are closed.