Jeg er hun som…

7. november 2015 | Livsstil

Mens jeg ennå nyter noen dager vekke fra hverdagen blir det ikke så mye plass til sunn mat og smarte treningstips her på bloggen.

Så nå tenkte jeg at kanskje jeg kan benytte anledningen til å dele litt av meg selv her på bloggen, for de som skulle halyst til å bli bedre kjente med meg.

 

– Jeg er hun som alltid sitter med nesa i en bok når hun er ute å reiser. På flyet, på bussen, i bilen, i ventehallen, alltid.

 

–  Jeg er hun som lite i sosiale sammenhenger. Jeg elsker å være sammen med mennesker og oppfatter i allefall ikke meg selv som tilbakeholdene. Jeg liker rett og slett å observere og la andre være i sentrum for oppmerksomhet.

 

– Jeg er hun som alltid maser om at hun er sulten.

 

– Jeg er hun som helst skal klare alt selv. Det er en god egenskap, men man burde allikevel kunne ta i mot en utstakt hånd.

 

– Jeg er hun som alltid tar masse notater på foredrag og kurs, selv om man får alle presentasjoner på mail.

 

– Jeg er hun som må gjøre noe aktivt hver dag.

 

– Jeg er hun som alltid har mye å drasse på fordi jeg nekter å gå flere ganger fra bilen og inn.

 

– Jeg er hun som bruker lang tid på å slippe mennesker inn på seg.

 

– Jeg er hun som liker å gjøre det hyggelig for andre.

 

– Jeg er hun som tar til tårene av alt fra filmer til bøker til rett og slett ett vakkert sted.

 

– Jeg er hun som er litt for flink til å si ja når hun burde si nei.

 

– Jeg er hun som ikke kan sitte stille når det kommer bra musikk på høytalerene.

 

– Jeg er hun som helst tar «drittjobbene» selv.

 

– Jeg er hun som elsker dansefilmer.

 

 

Hvem er du?

 

 

 

 


7. november 2015 | Livsstil

Kommentarer (3)

  1. Jeg har et spm ang. kostholdsplanene dine. Jeg har ikke tid til å trene for tiden, men vil jeg kunne gå ned noe før jeg starter å trene? Å er det greit å kunne holde seg til den samme kostholdsplanen som gjelder for en uke, altså vil jeg få samme virkning? Treningsopplegget skal startes 1 desember, pga sykdom.Takker på forhåndMvhAnastasia

  2. Heisann!Nå er det ikke meningen å reklamere her, kun tipse! Vil bare fortelle deg at jeg har en konkurranse på bloggen min akkurat nå, dersom det kunne være interessant for nettopp deg 😀 Ellers vil jeg ønske deg en fantastisk fin søndag videre, og håper du har hatt ei strålende helg!Klem!

Comments are closed.