JEG BLE SVAR SKYLDIG….

27. desember 2018 | Uncategorized

reklame: i samarbeid med HappyMe

I går kunne jeg altså feire første feberfrie dag denne julen, og huke av for vinterens andre forkjølelse. Ikke bare ny personlig rekord i antall forkjølelser på en vinter (jeg er vanligvis sjeldent syk), men jeg tror aldri jeg har vært så lenge syk før heller? Forkjølelse nummer en hang i i godt over to uker, og selv om jeg nå er feberfri renner nesa og jeg kjenner at formen ikke er helt på topp.

-Tar du omega-3 og vitamin D? Spurte svigermor meg over middagsbordet på første juledag.

Og jeg må innrømme at jeg ble svar skylding! Denne vinteren har jeg rett og slett glemt å ta mine daglige tilskudd av vitamin D og omega-3. Noe jeg vanligvis er veldig nøye med å gjøre – særlig om vinteren.

De fleste av oss vet at omega-3 og vitamin D er viktig for oss i alle stadier av livet. Det er også derfor det er de eneste tilskuddene jeg anbefaler alle å ta!

For å dekke dagsbehovet ditt av Omega-3 må en voksen person spise ca. 400 gram fisk i uka. Under 25% av voksne nordmenn gjør dette. Barn dekker sitt behov ved å spise ca. 300 gram fisk, men om man ser på barn på barneskolen spiser de ca. halvparten av dette i løpet av en uke. Omega-3 er med andre ord noe de aller, aller fleste av oss ikke får nok av!

Her hjemme bruker hele familien, med unntak av Herman 8 måneder, HappyMe Omega- 3 tilskudd. Jeg velger dette tilskuddet til min familie fordi det inneholder en kombinasjon av  omega-3-fettsyrene DHA og EPA, vitamin D og vitamin E. Det er også utviklet av blekksprut – i stedet for fisk, noe som gjør det mer miljøvennlig.

En pute om dagen er nok for både Vilde, Daniel og meg selv.

I desember har jeg fått muligheten til å gi alle mine følgere halv pris på første levering av HappyMe omega-3 tilskudd. 

Du finner tilbudet HER.

Stort Smil

Desiree

 

 

 

27. desember 2018 | Uncategorized

Kommentarer (1)

  1. Mente du at du deler en pute på 3 personer?? Slik at man kun trenger å kjøpe en eske til to barn??

Comments are closed.