Jeg åpner en ny dør

14. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen


/reklame for egen arbeidsplass/

Og bak den er det fremdeles ganske så støvete og halvferdig, men om få dager vil det du ser her være vasket ned, det vil være montert kjøkken og spiseplass. Forelesningslokalet vil være klart med prosjektor, bord og stoler. Jeg vil ha et eget lite kontor i hjørnet og et fjerde rom vil være innbydende innredet med sofaer, bord og planter.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som skjuler seg bak den nye døren er min lille drøm, og jeg er så heldig å ha en areidsgiver som deler denne drømmen.

Dette skal bli Trimhusets egne livsstilsenter <3

Med egen treningssal kun til livsstilsenterets disposisjon og et helt treningssenter i etasjene over finnes det vel ingen begrensninger for hva vi kan tilby her.

 


Det finnes nemlig ingen fasitt på hva som skal til for å lykkes med en livsstilsforandring.


Det som har fungert for mange andre fungerer ikke nødvendigvis for deg, og det er nettopp det som gjør livsstilsforandring så utfordrende, og i mine øyne spennende!

Trimhuset Livsstil er et komplett livsstilssenter, og vår jobb er å veilede deg slik at du finner din vei til en sunner hverdag.

Vi tilbyr livsstilsendringskurs, personlig veiledning,  kosthold og matlagningskurs, personlig trening, work shops og kostholdsveiledning.

Med meg på laget har jeg blant annet Camilla. En utrolig dyktig dame!

 


Og her ser du mitt lille hjertebarn <3


Her ser du noen av det vi tilbyr, men i tillegg til dette kan jeg jo nevne 6 ukers kurs for deg som ønsker å gå ned 4-10 kilo, lengre livsstilsendringskurs for deg som har behov for å legge om livsstilen, personlig trening, bedriftstrening og trening for grupper.


Følger du Facebooksiden
HER

, så skal vi være flinke til å komme med informasjon om alt som kommer til å skje fremover!Lurer du på noe så må du jo bare spørre!

 


Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER


<3

 STORT mandagssmilDesiree

 


14. desember 2015 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (3)

  1. Lykke til med ditt nye prosjekt. Høres veldig spennende ut.Du har en fin blogg med mange spennende oppskrifter som jeg skal prøve meg på.Ha en fin dag.Bente 🙂

Comments are closed.