It´s a…..?

1. november 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Det er hektiske dager nå om dagene med mange spennende prosjekter som dessverre tar litt fokus vekk fra bloggen. Men det blir så gøy å dele når alt er ferdig!

I dag har jeg i tillegg gjestesnappet på Bare Bra Barnemat sin snapp. Ikke om barnemat, men om sunn familiemat i en travel hverdag og trening under og etter graviditet! Veldig gøy, men ting tar tid!

 

Etter timen min på LEVEL  tok jeg meg allikevel tid til å dra på en kjapp shopping runde. Vilde vokser så fort ut av klærne sine nå om dagene.

Favoritt butikken på Tjøme. Men er det en Engel eller er det en Pirat i magen? 😉

Siden vi overtar nytt hus i januar har jeg egentlig slått fra meg alt av innkjøp til lillemann frem til da. Yes, it´s a boy! Og det faktumet har gjort det litt enklere for meg. Jeg synes rett og slett ikke det er like mye pent tøy til gutter som til jenter. Men i dag gikk jeg altså på en smell.

Så deilig og mykt stoff!

Det værste av alt er egentlig størrelsen. Jeg synes det er sååååå lite, men så husker jeg jo at størrelse 50 faktisk var alt for stort for Vilde i flere uker etter fødselen! Er de virkelig så små?!

Vi har visst kjønnet i noen uker nå. Og jeg har fundert lenge om hvordan jeg skulle dele det på bloggen. Det mest logiske ville nok vært å dele ultralydbilde. Ingen tvil om kjønnet der! Men vet du hva? Jeg synes faktisk at det blir helt feil! Mulig jeg er litt overhysterisk når det kommer til internett og barn og sånt. Men hvem vil vel ha kjønnsorganet sitt publisert på nett? Selv i mors mage? Så jeg valgte (tydeligvis) en mindre dramatisk måte 😉

Navn har vi egentlig snakket om siden uke 0. Det er jo så mange fine navn der ute. Dessverre så ser jeg at mange av favorittene vår ligger på diverse topplister fra år 2016. Egentlig synes jeg det er litt rart, for jeg har liksom ikke hørt navnene noe særlig i det offentlige. Men nå omgås jo ikke vi så mange barn på to – tre år heller. Vilde er jo ni! Enn så lenge har vi landet litt på Mathias og Sander, så får vi se. Har du noen favoritt navn så del gjerne <3

Nå skal jeg hive meg rundt så denne bloggen får noe trenings og kostholdsrelatert innhold i dag også. Jeg har jo lovet at mine lykkelige omstendigheter ikke skal gå ut over det!

Stort Smil

Desiree

 

1. november 2017 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (3)

  1. Så koselig!
    Gratulerer igjen 🙂
    Når det kommer til navn synes jeg Sebastian, Marco, Alexander eller Marcus er fine navn 🙂

Comments are closed.