Med disse intervallene klarer du å jogge så langt du vil – uansett form!

29. april 2017 | Løpeskolen

We are all runners, some just run a bit slower – synes jeg er et utrolig flott uttrykk. For alle kan løpe, det handler bare om tempo. Og en av de viktigste nøklene til å kunne løpe langt er å faktisk kunne løpe rolig og avslappet – også!

Nå er det riktignok ikke temaet i dag, temaet i dag er intervaller, men dette er de intervallene jeg ofte gir mine kunder som har lyst til å knekke koden på å jobbe en viss distanse. Om det så er 3 kilometer, 5,10 eller 15. Personlig synes jeg det er veldig motiverende å jobbe på denne måten og for mange er det første steg mot å løpe en 10 kilometer eller mer!

For å gjøre denne trenger du en app som viser kilometer. Jeg vil anbefale Endomondo.

Start med å jogge så fort du klarer 500 meter for så å gå til du får hentet deg inn igjen.
Deretter løper du  400 meter, hentet deg inn, løp 300 meter, osv ned til 100 meter.

Så snur du pyramiden og øker lengden på draga igjen:

100 meter – hent deg inn

200 meter – hent deg inn

300 meter – hent deg inn

400 meter – hent deg inn

500 meter – hent deg inn

Herlig måte å jobbe på og kilometerne bare suser fordi.

Om jeg skal løpe en 10 kilometer på denne måten løper jeg 5 kilometer, også snur jeg samme vei tilbake. For meg er det motiverende og se at jeg kommer nærmere og nærmere mål på denne måten, men akkuart dette er smak og behag.

Begynn på ditt nivå. Jogg 1-2-3 kilometer og snu. Jeg garanterer at du kommer deg helskinnet hjem med godfølelsen i boks!

 

Følg meg gjerne på Instragram (desireeandersen) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

29. april 2017 | Løpeskolen