Nok litt for seint ute til at dette faktisk blir søndagsmiddagen, men ideen med å gi en råvare som vanligvis serveres med poteter, saus og kokte grønnsaker kan kanskje inspirere til en ny vri.
Andebryst med asparges, bringebær og chevredressing.
Andebryst er veldig lett og veldig vanskelig å steke. Gjør man det «feil» kan kjøttet lett få en leverakti bismak.
– kjøttet må være romtemperert
– stek brystet i 7 minutter med skinnet ned. Start på full guffe, skru ned fra 10 til 8 etter 4 minutter.
– snu og stek 3 minutter på andre siden.
– la kjøttet hvile i 10 minutter.
Dressingen er laget ved å mose chevre og ekstra lettrømme sammen i en stavmikser. Smak deg frem til hvor skarp ostesmak du ønsker, før du tilsetter saften av 1/2 lime, litt salt og pepper.
Kok asparges møre, hakk opp rødløk og dander salat, grønnsaker, bringebær og dressing før du legger kjøttet på toppen.
Anbefales!
– Desiree
#oppskrift
#salat
#sommermat
#lchf
#lavkarbo
Yummy! Dette ser kjempegodt ut 🙂
thefashionablemom: Takk 🙂