Indisk vegetargryte

15. februar 2017 | Middag

For noen uker siden gjorde jeg et samarbeid med Adams Matkasse, og i kassen jeg da fikk var det en nydelig vegetargryte med indiske smaker. Jeg elsker indisk, så så klart måtte jeg prøve å lage det en gang til – med min egen lille vri!

Vegetargryte

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

  • 1 gul løk
  • 3 fedd hvitløk
  • 1/2 rød chilli
  • 1 blomkålhode
  • 2 bokser kikerter
  • 1/2 boks kokosmelk
  • 2 boker hakket tomat
  • 1 ss hakket ingefær
  • 1 ts kanel
  • 1 ts garam masala
  • 1/2 ts salt
  • 1 ts cummin
  • 1 ts gurkemeie
  • saften av 1 sitron
  • Frisk koriander

Yoghurtdressing med koriander

Ingredienser

  • 1 dl gresk yoghurt
  • Frisk koriander
  • Salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Hakk løk, hvitløk og chilli og stek til løken blir gylden.
  2. Tilsett blomkål, krydder, sitron og hakket tomat
  3. La det koke i 10 minutter.
  4. Tilsett kikertene, den greske yoghurten og varm retten igjennom
  5. Strø over frisk koriander
  6. Hakk koriander og dør inn i yoghurten. Smak til med salt og pepper

Server gjerne med fullkornsris til!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

15. februar 2017 | Middag