Indisk kyllinggryte med halvgrovt pannebrød

24. juli 2015 | Middag

Alt kan ikke alltid være laget fra bunnen av, og da er det kjekt å vite at det finnes sunne, billige og kjappe alternativer til familiemiddagen i butikken!

 

Denne middagen er det jeg kaller halvveis hjemmelaget.

Til gryten trenger du:

 

1/2 grillkylling

1 boks tika masala saus fra Go Green

 

Kutt opp kyllingkjøtt og varm opp.

Jeg tilsatte noen soyabønner, men disse kan sløyfes.

 

Til 4 pannebrød:

 

2,5 dl fibramel

1 ts bakepulver

1/4 ts salt

 

2 ss olje

1 dl melk

 

Litt ekstra mel til utbaking.

 

Miks først det tørre, så tilsett det våte.

La deigen stå i ti små minutter.

 

Bak ut fire brød, ca 1 cm tykke. Stekes i tørr panne. 1 minutt på hver side.

Servert med litt grønn salat og mangosaus.

 

Her har du nok mat til tre voksne mennesker. Smaker også godt som kald lunsj dagen derpå.

 

Stort Smil

 

Desiree


24. juli 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Ser nydelig ut! Hvor kjøper du Edamame bønner, har leitet etter dem kjempe lenge men finner dem ingen sted..

Comments are closed.