INDISK KYLLING GRYTE | lynrask

29. januar 2018 | Middag

Som dere kanskje har fått med dere er det stor aktivitet på kjøkkenet mitt nå om dagene. Grunnen? Vel, her er det ingen som hviler på laubærbladene! Og siden neste runde av FIT PÅ 30 DAGER skal arrangeres rett etter min termin har jeg alt nå gått i sving med nye kostplaner og oppskrifter til den runden.

I tillegg til det jobber jeg med et annet stort prosjekt, som jeg på beste blogger vis, så klart ikke kan avsløre ennå 😉 så om ikke arbeidsdagene var full fra før av… Det er godt at jeg er litt over gjennomsnittet glad i jobben min!

Bloggen skal også oppdateres, og nå tenker jeg at det er på høy tid med en middag igjen! Dette er en av mine personlige favoritter! Superenkel å lage, gode proteinkilder og masse grønnsaker. Rett og slett en perfekt hverdagsmiddag!

Indisk kyllinggryte med grønnsaker

Til 4 personer trenger du:

Ingredienser

 • 4 kyllingbryst
 • 1 gul løk
 • 500 gram frosne aspargesbønner
 • 1 liten blomkål
 • 1 boks lett kokosmelk
 • 2 ss karri
 • Salt og pepper

Tilbehør:

Ingredienser

 • 2 syrlige epler
 • 1 purre
 • Fullkornsris

Fremgangsmåte

 1. Kutt opp kyllingen og brun den i litt olje sammen med karri, salt og pepper.
 2. Tilsett blomkål i små biter
 3. Hell over kokosmelk og la det hele småkoke i 10 minutter
 4. Ha bønnene oppi mot slutten av koketiden
 5. Del opp eple og purre til en liten sidesalat
 6. Kok ris etter anvisning på pakka

Jeg prøver å dra i gang en ny hastag på Instagram! #gladmat. 

♥️ Å spise er like naturlig for oss som å puste, men i dag er mat for mange noe skummelt, komplisert og vanskelig. Det er forbundet med ord som nei og usunn, ja noen ganger farlig! Et av mine store mål som blogger er å ufarliggjøre mat, og ta tilbake ikke bare matgleden, men tryggheten i at du kan spise mat som gjør deg glad! #gladmat VIL DU HJELPE MEG Å SPRE DETTE BUDSKAPET?♥️ Bruk #gladmat på bilder av mat som du føler gir deg noe positivt! 

 

Blir veldig glad for alle bidrag!

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

29. januar 2018 | Middag

Kommentarer (2)

Comments are closed.