I’m back!

19. april 2013 | Livsstil

Denne ukens blogging har nok hvert litt preget av at jeg har hvert syk. Lite energi, litt mindre hummør, men like mye å gjøre som ellers. Utfordrende kombinasjon, but i didt it!

Dagens energibombe nr:1

I dag var formen tilbake på topp! Og DA vet ikke denne jenta helt hvor hun skal gjøre av seg! Når jeg føler at jeg har gått litt på halvt gir i noen dager, må jeg ta det igjen?!? Flere som føler det sånn?

Energien og lysten bobler over og jeg vil gjøre alt! Nå!

Fem timer søvn fikk jeg i natt før jeg spratt opp av sengen. Heldigvis!

For jeg hadde gjemt og sette på vekkeklokka før jeg la meg.. Det er risikosport når man skal være på jobb i Drammen kl.06:00. Jeg har et meget godt sovehjerte og en kronisk redsel for å komme for seint til noe som helst, så jeg har faktisk aldri forsovet meg. Bank i bordet!


Halv syv satt jeg på spinningsykkelen klar til å piske litt liv i alle de andre sprekingene som hadde rullet tidlig nok ut av sengen. Er så imponert over hva mange får til av trening og fysisk aktivitet i hverdagen! Litt er bedre enn ikke noe og mulighetene er så mange hvis man ser seg om! Opp og hopp!

Etter timen var det faktisk 4,5 time til vakten min egentlig begynte. What to do?

Trene mer? Ja.

Få unna litt kontorarbeid? Hvorfor ikke.

Ta bilder til blogginnlegg i morgen? Check.

Yoga? Har du lyst har du lov.

Dusje og slappe av? Det må også til.

Mat? Trengte du å spørre!?

Alt sammen fikk jeg skvist inn. Sammen med den her:

Dagens energibombe nr.2.Most med stavmikser:

1/2 banan

1 mango

3 ss yoghurt naturelle

Vann til ønsket konsistens.

Nom!!

Denne helgen bringer kurs, Oslotur, jobbing og Vildetid for min del. Innimellom slagene har jeg planlagt et innlegg om jakten på en flat mage til dere. Og en super enkel, morsom, barnevennlig og søt (i dobbelt forstand) dessert til dere. Håper det intreserer noen der ute!

Ønsker alle en glad fredag:)


 


19. april 2013 | Livsstil