Ikke denne gangen

16. januar 2016 | Motivasjon

Jeg skal ikke lyve å si at jeg ikke ble skuffet. For sånn umiddelbart så ble jeg det.

Som blogger invisterer man utrolig mye hjerte, tid og resursser i det man lager og så klart ville det hvert gøy å få en eller annen form for bekreftelse på at det man lager er bra.

Men det får jeg jo! Hver eneste dag! Fra dere. Og i min verden er det faktisk det aller, aller viktigste – hva dere synes.

Jeg hadde en fantastisk dag i går!

Jeg fikk møte flere mennesker jeg virkelig ser opp til, og lært meg at hvis jeg noen gang blir invitert med på noe slikt igjen så må jeg kunne pose forran en pressevegg!

Nå er jeg klar for 2016. Med tanke på hvor langt denne bloggen har kommet i år 2015 og de målene jeg har satt meg for 2016 er det bare å gå løs på jobben med et stort, STORT smil.

Igjen, takk til alle som stemte meg frem til finalen <3


16. januar 2016 | Motivasjon

Kommentarer (16)

  1. Så synd at du ikke vant altså! Bloggen din har virkelig gjort en stor forskjell på livet mitt, så du skal vite at du og jobben du gjør er veldig viktig! Vi er mange som setter utrolig stor pris på deg!

  2. Synes du hadde fortjent å vinne da. <3Men, et nytt år med nye muligheter! 🙂 Ha en fin dag! 😀

  3. Nancy Heitmann: Veldig mange bra blogger nominert 🙂 og bare en som kan vinne 🙂 å komme i det selskapet er egentlig en seier i seg selv!

  4. Jeg krysset virkelig fingrene for deg❣Tusen takk for alle gode tips og all inspirasjon som du gir. Du har virkelig gjort en stor forskjell for meg. Gleder meg stort til å følge deg videre.Klem fra Bente

  5. Stå på vidare! Du er god som gull! Ikkje mange som gjer slik som du, legg ned så mykje arbeid for at sånne som meg kan nyte godt av oppsrkifter og treningsopplegg. Tusen takk 🙂

  6. Selv om det var mange gode blogger nominert og vinneren uten tvil er bra så heiet jeg nok mest på deg. Synd at du ikke vant, men du er nå en vinner uansett for alle oss som følger bloggen din og ikke minst prosjektet ditt FITpå30 dager…tusen takk for alt du gjør for oss 🙂 Ha en flott lørdag 🙂

  7. Du er årets treningsblogger for meg! Ingen annen treningsblogg har gitt meg like mye inspirasjon.

  8. Det som gjør at jeg mener DU burde vunnet (etter å ha kikket litt på vinneren), er at du oppleves, på meg hvertfall, som mye mer menneskelig, og da tror jeg du inspirerer og får med deg «vanlig mannen i gata» også, ikke bare de som allerede ER «treningsnarkomane». Jeg mener ikke å kritisere hun som vant, men jeg tenker litt sånn «Oh, shit det DER kunne aldri JEG klart», når jeg ser bildene.Du er MIN vinner, uten tvil! Du får alt til å se enkelt og gjennomførbart ut. 😀 Og jeg tror du inspirerer MANGE!

Comments are closed.