Ikke bare for beach babes!

19. juni 2017 | Beautytalk

/sponset/

 

I januar inngikk jeg et samarbeid med Good For MeNettbutikken har i mange år vært min faste handleplass for diverse kosttilskudd, men det var deres satsning på superfood som først og fremst gjorde at dette var et firma jeg ville jobbe med!

Som ambassadør er jeg jo så heldig å få de produktene jeg bruker i det daglige tilsendt. Jeg bestiller stort sett kokosolje, acai, gojibær, spirulina, multivitamin, omega3 og Hair Luxious. Og på denne tiden av året – Beta Karoten, MEN jeg hadde aldri tenkt at jeg skulle skrive et innlegg om Betakaroten! Rett som slett fordi det ofte involverer sjokoladebrune ben i bikini og en eller annen eksotisk strand!

La meg derfor presentere min sommerferie!

Det er med andre ord ikke mye bikiniskille på denne dama. Mest shorts og ryggsekkskille, men Betakaroten – det tar jeg! Det er ikke bare for beach babes!

For som dere kunne se på min Insta Story på søndag. Solen i Norge funker den også! Og Betakroten er den lille solskinnsvitaminet som ikke bare gir en fin gylden brunfarge, men det beskytter også for bedre bestyttelse av huden.

kroppen omdannes betakaroten til vitamin A, som blant annet bidrar til vedlikehold av huden. Betakaroten stimulerer også pigmentdannelsen i huden, som gjør huden din mer mottagelig for sollys og danner grunnlaget for en dyp og varig brunfarge. Men husk solkrem damer… Også på en overskyet dag hjemme i Norge!

 

Et av de nyeste produktene til Good For Me er Betakaroten Gold.

Igjen – ikke avbildet blant blått vann og paraply drinker. Men heller maur og mygg på telttur sist helg!

I tillegg til Betakaroten inneholder denne vitamin E. Faktisk så mye som 6mg per kapsel. Det er nesten hele ditt daglige behov! Vitamin E bidrar til at dette produktet beskytter huden mot solskader og helper huden å holde seg spenstig!

Liten obs! Både Betakaroten,  vitamin E og A er fettløslig. Så kroppen tar dem best opp hvis du tar den sammen med et måltid som inneholder litt fett. Jeg tar dem gjerne om morgenen sammen med 1 ss kokosolje. Både for å bedre opptak, men også på grunn av kokos oljen sine mange helsefordeler. Mer om det på bloggen snart!

Stort Smil

Desiree

 

 

19. juni 2017 | Beautytalk