IKKE BARE EN MEN TO | er vi klare for det?

8. desember 2017 | Livsstil

Kvalmen som endelig forsvant i løpet av andre trimester har i disse dager begynt å komme tilbake. Dessverre leser jeg rundt omkring at dette er helt normalt… jeg som trodde jeg var home free… Heldigvis er det ikke så ille som det var, og jeg mistenker at det nok er litt stress relatert. Det har stått litt mye på kalenderen i det siste. Både på jobb, i hverdagen og av lengre turer hit og dit. Selv om jeg elsker det, så tar det jo på.

Midt oppe i det hele så har det begynt å gå opp for meg at vi overtar huset om tre små uker. Og planlegning av oppussing begynner å tilspisse seg. Tilspisse seg gjør også neste versjon av FIT PÅ 30 DAGER som lanseres rett over nyttår, og ja – det er i det hele tatt mye som skjer. Ikke minst er jeg over halvveis i graviditeten, og har hverken planlagt, kjøpt eller vurdert noe som helst i forhold til vogn, utstyr, osv. Akkurat det burde kanskje stresse meg litt?

Hjelp!

Men hva gjør vi midt oppe i dette kaoset? Jo, vi bestemmer oss for at å utvide familien vår med ett medlem til ikke er nok, vi blir to til!

Møt Olli – to år <3

Olli foran, Frøya bak

Vi har lenge snakket om at vi ønsket oss en hund til. Men når graviditeten ble et faktum slo vi det egentlig litt ifra oss. Alle som har prøvd å ha en valp vet nemlig at det er nesten like mye jobb som å ha en baby.

Å slå oss helt ifra det klarte vi altså ikke, og tilslutt ble vi enige om at hvis vi fant en rolig, ung tispe, med gode jaktaner så skulle vi slå til. Og der har dere Olli. Vi må nesten kalle henne lille jenta, som stjal hjerte vårt etter å ha vært hos oss på prøve en liten periode.

Vi var litt bekymret for hvordan det skulle gå med Frøya. Hun er jo vant til å ha vår fulle oppmerksomhet, og har egentlig aldri vist noen særlig interesse for å være sammen med andre hunder. Men så feil kan man altså ta! Allerede nå ser vi at det å ha to kan gjøre hverdagen vår enklere når babyen kommer. De har så mye glede og selskap i hverandre , både hjemme og på tur. Men noen lurer allikevel på om vi har hode riktig skrudd på 😉

Vi er i alle fall 100% sikre på at dette var riktig valg å ta for hele familien, men jo, det er litt sprøtt å tenke på at når neste års fotobok lages så er det ikke fire føtter som preger forsiden, men seks!

Stort Smil

Desiree

8. desember 2017 | Livsstil

Kommentarer (1)

Comments are closed.