I can’t belive I did that!

3. august 2015 | Livsstil

For noen dager siden delte vi litt treningsinspirasjon på Snap. Jeg la ut noen kjappe økter uten utstyr og fikk noen morsomme utfordringer tilbake.

Trening er en vitenskap. Det er en grunn til at flere bruker år til å utdanne seg innen temaet, men det trenger ikke alltid å være så korrekt. Noen ganger, kanskje oftest, handler det om å bruke kroppen, ha det gøy og helst bli litt sliten!

Så med det i bakhode kastet jeg meg over youtube utfordringen «Bring Sally up».

Oppbrinnelig gjør man denne med knebøy, jeg gjorde det med knebøy, push ups og leg raises. Altså hele sangen 3 ganger.

 


Push ups trenger kanskje ingen nærmere beskrivelse, men jeg viser deg leg raises.

 

Bring Sally Up

Bring Sally down

Utfordringen med denne øvelsen er å holde korsryggen i kontakt med underlaget når du senker bena.

Trekk inn navelen og press ryggen ned.

Når du kjenner at ryggen holder på å slippe taket stopper du bevegelsen.

Etterhvert som du blir sterkere vil du kunne senke bena nærmere bakken.

 

Følg meg gjerne på Snapchat, navnet er Fitfocuse.

Snappen min er alltid åpen.

 

MandagsSmil

Desiree


3. august 2015 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Kjempe artig at du tok utfordringen 😉 Bring sally up lærte jeg av min amerikanske trener, og har blitt en favoritt. Den er tøff, men gøy når man holder ut! Den er også veldig morsom dersom man er flere sammen og gjør øvelsene. Da pleier vi å klappe i takt med sangen, når vi sitter i knebøy! Hahaha 🙂 God mandag til deg og!

Comments are closed.