En hyllest til de som virkelig fortjener det!

26. januar 2017 | Blogg

I dag er det drama i blogg Norge. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor det er drama, men jeg tror det er fordi toppblogger Kristin Gjelsvik føler seg oversett og alene i kampen mot kroppspress blant unge.

Som toppblogger i kategorien «rosa» er hun kanskje det? Og ja, jeg kan si meg enig i at hennes hederspris under Vixen Blogawards kanskje fikk litt liten media oppmerksomhet, men jeg synes det er synd at Kristin føler seg så alene i sin kamp!

 

Som en som selv har hatt en spiseforstyrrelse, og som også blir kontaktet dagelig av unge som sliter, synes jeg personlig at bloggere får ufortjent mye «skyld» når temaet kommer til media, kroppspress og selvbilde.Og av og til synes jeg faktisk at enkelte bloggere legger litt for stor tiltro til sin egen påvirkningskraft!  Vi er en del av det, men vi er kun en liten bit av et veldig stort bilde!

Jeg synes det er synd at Kristin ikke kan kaste et blikk litt lengre ned enn topp 1-2-3-4-5 på blogglisten og se alle de flotte bloggerene, alle de flotte forbildene, som vær eneste dag forsøker å være en del av løsningen – ikke en del av problemet!

Flotte bloggere, som faktisk når frem til både 500 – 1000 – 10.000 og flere lesere hver eneste dag med et postivt budskap til unge og voksne!

Jeg digger deg Kristin, men her må du faktisk få øynene opp! Og hvis du virkelig vil nå frem med ditt viktige budskap er dette damene du burde ringe. Sammen har dere, sammen har vi, muligheten til å nå frem til minst like mange unge som en hvilken som helst rosa blogger. Og om vi bloggere har så stor påvirkningskraft som du mener, så har vi virkelig en mulighet til å gjøre en forskjell!

 

Damene jeg vil hylle!

http://www.lindastuhaug.no/

0. Treningsfrue

http://fitliving.blogg.no/

http://www.fitnok.no/

0. Hjem

http://www.funkygine.com/

http://heleneragnhild.blogg.no/

http://dedication.blogg.no/

Sara Lossius – Hjem

Online coaching

Listen kunne garantert vært lengre, for det er virkelig mange flotte jenter der ute som gjør en stor jobb vær eneste dag, og et eller annet sted så er jeg helt sikker på at disse jentene er klare over at de bidrar på en positiv måte – ellers tror jeg faktisk ingen av dem hadde gjort den jobben de gjør med så brennende engasjement!

<3

 

 

26. januar 2017 | Blogg