Hvorfor velger jeg plantebasert – selv om jeg ikke er veganer?!

12. desember 2018 | Livsstil

reklame ism Fazer Yosa

I helgen postet jeg min aller første VLOG, hvor jeg blant annet viste hva slags mat jeg spiser når jeg er alene hjemme.

I etterkant fikk jeg ganske mange spørsmål – for som mange la merke til – spiste jeg kun plantebasert! Og jeg har aldri gitt inntrykk av å være hverken veganer eller vegetarianer.

Det er jeg ikke heller, men jeg er opptatt av å ha et variert kosthold. Og en av måtene jeg varierer kostholdet mitt på er å bytte ut mange melkeprodukter med plantebaserte alternativer.

Det finnes etterhvert mange plantebaserte alternativer på det norske markedet. Siste funnet jeg har gjort på butikken er Fazer Yosa. Deilige, havrebaserte produkter.

 

Du får produktene i flere smaker og størrelser.

Også med skje og granola i lokket. Perfekt lite måltid å ha med seg på farten.

Min personlige favoritt må nok bli  Fazer Yosa Greek  Havresnacks naturell. Deilig syrlig, og litt tykkere konsistens. NAM!

 

En ekstra bonus er det jo at disse produktene er frementerte, som det så fint heter 😉 Det vil si at Fazer Yosa er probiotisk og inneholder melkesyrebakterier, som er godt for magen og tarmhelsen din. Neste spalte I bloggserien “Mitt Kosthold” handler nettopp om fermentert mat, og jeg hvorfor jeg prøver å spise litt av det hver dag.

Visste du også at havre ikke bare er næringsrikt, det er også veldig miljøvennlig å produsere?

For å velge havreprodukter sørger ikke bare for et mer variert kosthold, det er også miljøvennlig. 

 

 

 

 

 

Stort Smil

 

Desiree

 

12. desember 2018 | Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Hei! Kunne du lagd en ukemeny med kun vegetariske retter? Trenger litt inspirasjon og du er utrolig flink til å lage matretter enkle og gode 🙂

Comments are closed.