HVORFOR TROR DU AUTOMATISK AT DET HANDLER OM UTSEENDE?!

29. april 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Jeg skal starte dagen med å si tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger på PROSJEKT MAMMAKROPPEN.

Jeg er spesielt glad for at de aller, aller fleste forstår hva jeg ønsker å oppnå med dette prosjektet. Hva jeg ønsker å formidle og ikke minst dele kunnskap om!

 

En ting som dessverre får alt for mye fokus blant nybakte mødre er nemlig dette med å komme tilbake til sin «gamle» kropp. Ikke at det er noe i veien med det. Jeg har også et ønske om å komme dit. Men jeg opplever at alt for mange sitter med et skjevt inntrykk av hva som er normalt å forvente av seg selv og egen kropp, tidsperspektiv og ikke minst hva kroppen skal igjennom for å komme dit!

 

Prosjektet handler om å få en forståelse for hva som skjer med kroppen etter en fødsel, slik at man kan danne seg et realistisk bilde av denne prosessen, ta riktige hensyn og ikke minst senke skuldrene litt i denne fantastiske, men skjøre tiden i livet.

Og jeg synes at det å bruke meg selv som et eksempel er en god ting. For jeg vet at de fleste nok hadde regnet med at jeg er «typen» til å stille opp på trening 3-4 uker etter fødselen med tilnærmet flat mage og mine gamle tights på. Vel, sånn er det ikke! Og det er heller normalt!

Jeg har fått noen negative tilbakemeldinger. Og når jeg valgte å kalle prosjektet mitt for MAMMAKROPPEN så var jeg forberedt på det.

HVORFOR?

Fordi det er dessverre sånn at veldig, veldig, veldig mange automatisk tenker UTSEENDE når de hører ordet KROPP! Og det synes jeg er ganske synd. Kropp er ikke et synonym for utseende!

For for meg er kroppen så utrolig mye mer enn hvordan den ser ut! Og det å ha en kropp jeg er glad i handler mye mer om å ha overskudd, føle at jeg er i god form, være sterk, ha muligheten til å gjøre de fysiske tingene jeg har lyst til og være frisk – enn hvilken buksestørrelse jeg har!

Hva betyr kropp for deg?

Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Desiree

29. april 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (2)

Comments are closed.