Hvorfor ser du ikke bedre ut?

3. september 2014 | Kropp

Spørsmålet ble stilt meg av en PT kunde tidligere denne uka. Og jeg skjønner spørsmålet godt.

Jeg har saltimer flere ganger i uka, trener egentrening i tillegg til det. Burde jeg ikke se ut som en fitnessutdøver?

 

Ingen fornærma miner her, for det er jo et ganske spenninde spørsmål som jeg vet flere stiller seg selv. Altså, ikke hvorfor Desiree ikke ser bedre ut, men hvorfor man føler at man trener og trener, men ikke får resultater?!?

 


Bildene er tatt ved Spenst Horten.

 

Jeg vet personlig hvorfor jeg ikke ser anderledes ut.

Men det er heller ikke viktig for meg. Jeg har en sunn og skadefri kropp som klarer alt jeg ber den om.

 

Men hvorfor ser ikke
du

resultater av treningen din?

 


1. Du trener med for lav intensitet.

 

Dvs for lav puls eller for lette vekter.

Det er faktisk slik at det er først når du har kommet til det punktet hvor treningen begynner å bli litt ubehaglig og tung at du kommer i bedre form.

 


2. For mye trening.

 

Det kan også være et problem, men folk flest støter sjeldent på dette problemet.

 


3. Du trener bra, men spiser feil.

 

Av erfaring vil jeg si at punkt 1 og 3 er det som går igjen hos de fleste.

Ønsker du å forandre kroppen din kommer du ikke utenom kostholdet ditt.


Du skal løpe i ganske mange timer for å forbrenne en kaffe latte og en muffins….


4. Total belastning.

Denne er jeg stor pådriver av! Stressendes hverdag, lite søvn, ute på farten hele tiden? Vær grei med deg selv!

Det handler ikke bare om å rekke 3-4-5 økter i uka, det handler om å bygge overskudd og energi!

 


Men

ikke la det bli en hvilepute! En lett joggetur eller en kort intensiv styrkeøkt kan kurrere mye!

Det gjorde det i allefall for meg.

 


Gårsdagens økt:

 

Nedtrekk til bryst.

Dips

Roing

Facepull

Push ups

 


Ferdig!

 


Til syvende og sist må du gjøre opp med deg selv hva som er viktig for deg.

Jeg vil trene når jeg har lyst, ikke når jeg må. Jeg vil ikke ofre mine brødskiver med smør og gulost for å få sixpack, og jeg vil spise sjokolade på en onsdag hvis jeg har lyst til det.

 

– Desiree


3. september 2014 | Kropp

Kommentarer (13)

  1. God morgenskjønne, spreke, sportye du! Er innom for å ønske deg en god onsdag, og håper du har hatt en fantastisk uke så langt 🙂 Å lese bloggen din er høydepunktet på dagen, derfor er det alltid moro når det er et nytt innlegg så tidelig om morgenen :-)Stooor klem fra fast leser – vektlofterjenta.com ❤

  2. Stine: Hun, i likhet med mange andre, forventet at en som trener så mye (jeg trener ikke så mye som mange tror) som meg, skulle se mer «trent» ut. Jeg er slank, jeg har muskler, men jeg ser ikke ut som noen fitnessmodell 🙂

  3. Fantastiskt bra poäng i slutet, väldigt bra inställning! Personen som ställt frågan bör vara nöjd med svaret 😉 Precis hittat din blogg men gillar den redan 🙂 .

  4. Jeg følger treningsprogrammet ditt, men ikke slavisk. Bytter gjerne om på dager om jeg må det. I tillegg jogger jeg 3-5 ganger i uka. Jeg spiser masse god mat, men holder meg unna sukker og alkohol så langt jeg kan, samt sverger til fullkorn, masse grønnsaker og rent kjøtt. Og jeg ser gode resultater hos meg selv! Jeg har gått neg noen kilo, noe jeg egentlig ikke ønsket, så jeg skal prøve meg på mere styrke i tillegg til løpingen. Jeg finner masse inspirasjon hos deg!

Comments are closed.