Hvorfor må vi bruke kropp?!

16. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen
For cirka et halvt år siden postet jeg dette bilde på bloggen, og det var faktisk i et innlegg litt lignende dette. Et frustrasjonsinnlegg! Et sånt innlegg som du vet du egentlig burde vente litt med å skrive.

Det er det eneste bilde du finner, blant mine 2000 bilder her inne, som viser min bare mage! Det har egentlig aldri vært er bevist valg å ikke vise kropp her inne, det er bare ikke sånn jeg er. Det betyr ikke at jeg ikke er glad i kroppen min eller at jeg er ikke er opptatt av at du skal like din. Jeg skjønner bare ikke hvordan det å legge ut bilder av sin egen kropp skal være med på å bekjempe fokuset på kropp?!

Og nå snakker jeg ikke bare om tynne kropper, jeg snakker om kropper i alle former og fasonger. Hvorfor må budskapet om å elske deg selv for den du er på innsiden alltid kompanjeres med en bar mage eller lår med cellulitter? Før noen reagerer – jeg har cellulitter!

Jeg skriver egentlig få innlegg om dette med å være glad i seg selv. Og grunnen er kanskje dette?

Via sosiale medier er det lett å få oppfatningen av at man må ha grunn til å være misfornøyd, før man kan forteller folk hvordan de skal være fornøyd? Det må ha vært en reise eller en kamp. Det er i alle fall ingen tvil om at det er den type poster og innlegg som får mye oppmerksomhet. Men for meg er det altså ikke riktig taktikk å vise deg mine cellulitter, slik at du vil høre på meg når jeg forteller deg at å være glad i seg selv er en oppgave som starter på innsiden, ikke på utsiden.

Hvorfor skal vi bruke kropp for å bekjempe kropp?

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 
16. desember 2016 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (7)

  1. On point! Jeg har hatt samme tankegang over lenger tid. Utrolig deilig å vite at jeg ikke er alene om at måten å bekjempe kroppspresset på, er å vise mer. Ha en fantastisk fin dag videre. Du er en inspirasjon!

  2. Så bra skrevet, er så sinnsykt enig med deg! Har liksom blitt «inn» å vise kroppen sin, enten veltrent eller mindre veltrent for å liksom «bekjempe» dårlig selvtillit, men dette setter jo bare mer fokus på kropp… Jeg stemte på deg! 🙂

  3. Har alltid tenkt kropp er kropp og det viktigste er faktisk at den funker som den skal. Klarer man å gå og ha det gøy med kroppen sin så spiller det jo ingen rolle hvilken farge eller fasong eller hvor mange arr det er.
    Har en datter på 8 som har tidlig pubertet. Men hun er så åpen med meg om det for vi bryr oss ikke. Vi steller oss morgen og kveld som alltid ved å ta alt tøy av , vaske oss og på med rent.hun tørr enda og jeg husker jeg ønsker privatliv da. Redd for å vise utvikling. Er så fornøyd for å få bedre selvtillit må man bare gi søren og bre vise den. Den funker men jeg er full i arr fra aktiv barndom som jeg ikke synes 3r fint. Men den funker

Comments are closed.