Hvorfor girer jeg opp?

27. juli 2016 | Livsstil

Er det en ting jeg bruker mye tid på å formidle så er det balanse i livet. At en sunn livsstil handler like mye om sunn mat og en kropp i bevegelse, som evnen til å nyte livet, unne seg kos og være BRA NOK for seg selv.

De siste ukene har jeg giret opp treningen ganske mye. Noe som så klart blir lagt merke til på sosiale medier. Jeg har giret opp!

Hvorfor?

Grunn nummer en er at formen endelig begynner å bli bra! Og etterhvert som man kommer i bedre form må man faktisk gjøre grep for å komme i ennå bedre form. Om det er et ønske.

Grunn nummer to er at når treningen plutselig begynner å bli lett og da blir det jo også ennå gøyere! Hehe.

Så om du er blant dem som sliter med motivasjonen. Hang in there! Det blir lettere!

Grunn nummer tre er jobb relatert! Fra høsten av begynner jeg å jobbe som instruktør på Level i Tønsberg. Og etter seks måneders opphold må det gjøres noen grep. Som instruktør må du selv være på topp for å kunne yte best mulig for kundene!

Grunn nummer fire er kanskje den viktigste! Trening burde nemlig ikke være synonymt med slanking eller endring av kroppssammensetning! Jeg trener fordi kroppen min liker å være i bevegelse, fordi det gjør meg glad, det føles godt. Jeg får oppleve natur, gjøre noe sammen med de jeg er glade i. Det er et pusterom, jeg kobler ut. Det gir meg følelsen av å være snill mot meg selv!

Hvorfor trener du?


27. juli 2016 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. Jeg trener for alle de gode følelsene!! Jeg er ofte ute i skog og mark, og det gir meg mye både for kropp og sjel. Bonusen er at det er lettere å gå ned i vekt, fordi helsen tilsier at jeg må det 😀

  2. Jeg trener for å ta vare på helsen, det gir overskudd , jeg slapper av når jeg trener. Og det er gøy å trene og nå nye mål ☺

  3. Jeg trener fordi det gjør meg så godt – det er min alenetid! Jeg blir i bedre humør av det, mer opplagt og en bonus er selvførlig at buksene blir mindre stramme 😉

Comments are closed.