Hvor vil jeg nå?!

20. januar 2017 | Blogg

Årets Vixen var helt klart en helt annen opplevelse enn sist år! Takk for at dere stemte meg frem, slik at jeg fikk oppleve dette!

Dagen derpå må jeg innrømme at jeg sitter med mange tanker og løse tråder, som jeg ikke er helt sikker på om jeg skal gjøre noe med.

Det ble snakket mye om vårt ansvar som bloggere og forbilder. Jeg har aldri klart å se på meg selv som noe forbilde. Jeg skriver en blogg som hovedsakelig leses av voksne damer, som er akkurat som meg. Jeg ønsker bare å formidle at sunn mat og trening er positivt og ikke minst enkelt. Så klart håper jeg at jeg går foran som et godt eksempel og at jeg inspirerer, men forbilde?!

En annen ting som fikk mye fokus var sunn fornuft plakaten. Jeg har selv skrevet under på den, men som en som har levd med en spiseforstyrrelse selv har jeg et litt to delt forhold til denne plakaten. Jeg synes det er flott at vi har noen kjøreregler og er oppmerksomme på at det er unge jenter der ute som sammenligner seg selv med bloggere de ser opp til. Men jeg synes ikke man skal glemme at roten til en spiseforstyrrelse svært sjeldent er så overfladiske. Kjøreregler for hvordan vi deler bilder, kles størrelser, hva vi spiser osv er flott, men ikke la det ta fokuset vekk ifra de virkelige årsakene til en spiseforstyrrelse! Jeg liker heller å tenke at vi som bloggere har en unik mulighet til å være en del av løsningen, ikke nødvendigvis en del av problemet.

Det som nok rørte alle mest i går var at prisen Årets sterke mening gikk til Thea Steen  <3  Og det var kanskje det som ble kveldens gjennomgående team. Hvordan vi som bloggere har en røst som kan nå mange, og hvordan vi velger å bruke denne røsten.

Jeg har alltid sett på meg selv som observerer og lytter – ikke en røst. Det er slik denne bloggen har blitt til. Jeg ser hva dere liker å lese om, jeg lytter til tilbakemeldingene dere gir meg, svarer på de spørsmålene dere kommer med, og resultatet er dette. Det synes jeg er veldig fint, og jeg føler meg veldig, veldig heldig!

I år 2016 hadde jeg en klar plan for hva jeg ønsket å forbedre med bloggen og hva jeg personlig ønsket å oppnå.  Alle planer for 2016 er utført, alle mål er nådd, og når Vixen nå er over innser jeg at jeg egentlig ikke har satt meg noen nye mål for 2017!

Kanskje jeg skal prøve å samle noen av tankene og trådene fra gårsdagen, kanskje dette skal få lov til å være året hvor bloggen skal få lov til å «sette» seg litt og jeg kan fokusere på andre ting? Jeg er faktisk ikke helt sikker ennå…

 

20. januar 2017 | Blogg

Kommentarer (1)

  1. Hei :). Elsker bloggen din og alt jeg lærer av dine innlegg. Nå er jeg også med på Fitrunning challengen din og synes det er så gøy :). Jeg lurer på om du kan skrive litt om tips til treningsmat før en løpeøkt(smoothie etc) for oss som ofte føler oss «tung» i kroppen. Tidlig om morgenen trener jeg alltid på tom mage og det fungerer kjempefint, men har ikke helt funnet løsningen når jeg trener på ettermiddagen. Jeg er veldig slank. Har begynt å bruke MCT olje istedenfor avokado, egg, kokosmelk eller nøtter som fettkilde i smoothien, og da føles faktisk kroppen lettere når jeg løper. Spiser/drikker denne ca 4 timer før løpeøkten på ettermiddagen. Smoothien består ofte av div. bær, en banan, 1-2 dadler, havregryn, vann eller havremelk, 1ss MCT olje og noen ganger litt proteinpulver eller cottage cheese/gresk yoghurt.. Har du forslag til «lett» og riktig mat før løpetrening. Målet er å finne et måltid hvor jeg føler meg lett når jeg løper, men samtidig har nok næring til at jeg har energi til hele løpeøkten (mellom 30-60min)

Comments are closed.