HVOR MYE SUNNERE KLARER JEG Å GJØRE EN TORO PANNEKAKEMIX?!

Reklame 1. juli 2022 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse

egen reklame

Da er altså katten! Eller i dette tilfelle boka ute av sekken. Min 5. bok kan endelig bestilles hos Norli HER

Selv om boka inneholder både oppskrifter og treningsprogrammer er det helt klart oppskriftene og kosthold som er hovedtema i boka. Og ja – absolutt alle oppskriftene tar MAKS 15 minutter å lage!

 

I tillegg har jeg » oppgradert» flere familiefavoritter, stemt frem av mine følgere på instagram det siste året. Og disse pannekakene, laget med en Toro pannekakemiks er et klassisk eksempel!

 

Enkelste målten å gjøre en Toro pannekakemiks sunnere på ville jo hvert å bare lagd grove og sukkerfrie pannekaker selv fra bunnen av. Men jeg har lyst til å vise hvordan man kan «jukse» litt i en travel hverdag!

Her ser du #oppgraderingen av TORO posen.

Så er spørsmålet, hvor mye forskjell gjorde disse små justeringene?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desiree Andersen (@fitfocus.no)

Det første jeg gjorde var å legge til 1 boks hvite bønner. Dette gjorde at kostfiber i røra økte fra 0 gram til 15 gram.

Protein innholdet økte også fra 12 gram til 24 gram.

Deretter byttet vi ut vanlig syltetøy med en blanding av tinte skogsbær, most sammen med 1 boks cottage cheese. Da er vi oppe i nesten 60 gram proteiner + 25 gram kostfiber. I tillegg kommer flere vitaminer og mineraler inn i en rett som vanligvis består av det vi kaller tomme kalorier, eller mat med lite næring.

Selv om jeg elsker å lage kjappe og næringsrike retter fra bunnen av, lar det seg altså gjøre å «jukse» litt i hverdagen!

Stort Smil

Desiree

Reklame 1. juli 2022 | Ernæring, Kosthold, kropp & helse