reklame Sunkost
Når jeg tenker meg om så har hvit kakao svært lite med kakao å gjøre 😉 Forskjellen på hvit sjokolade og sjokolade er nemlig at hvit sjokolade ikke inneholder kakao…
Både hvit sjokolade og sjokolade inneholder kakaosmør, og det er dette som gjør at du kan bruke hvit sjokolade i så godt som alle oppskrifter hvor du vanligvis bruker sjokolade. Men i stede for smaken av kakao, vil du få en deilig, søt smak av vanilje.
I denne varme drikken har den hvite sjokoladen fått følge av marsipan og appelsin. Kan det bli mer påskete enn det? 😉
Til 2 store kopper trenger du:
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Start med å koke opp vannet. Del opp sjokoladen og marsipanen i biter. Rør dette ut i vannet. Rør til sjokoladen er smeltet.
- Tilsett melk, vaniljepulver, appelsinsaft og halvparten av appelsinskallet og kok opp til kokepunktet. Rør hele tiden.
- Fordel drikken i to kopper og topp med resten av appelsinskallet.
BLI KJENT MED INGREDIENSENE:
SUKKERFRI MARSIPAN er en ren, rå marsipan – uten tilsatt sukker.
Kjøpes HER
CAVALIER WHITE er en nydelig belgisk sjokolade, hvit, og uten tilsatt sukker.
Kjøpes HER
VANILJEPULVER må ikke forveksles med vaniljesukker. Vanilepulver består av kun en ingrediens, og det er pulverisert vanilestang!
Kjøpes HER
De fleste av produktene jeg har brukt i denne oppskriften finner du på tilbud hos Sunkost akkurat nå.
Bruk linkene jeg har delt i innlegget eller besøk www.sunkost.no HER
Stort Smil
Desiree