Hvis jeg kun fikk gi deg to råd

19. desember 2015 | Motivasjon

Det siste året har det tikket inn noen innlegge her på bloggen om min manglende treningslyst. Motivasjonen til å trene har heldigvis hvert der, eller rettere sagt, jeg har kommet meg på trening fordi jeg vet at jeg har godt av det. Og sånn har det faktisk vært, i nesten et år nå.

 

Jeg har gjort alt etter boka.

– Jeg har dratt på trening på tross av manglende lyst, fordi jeg vet at det føles godt etterpå og at trening burde være en  naturlig del av hverdagen, som tannpuss og rent undertøy.

– Jeg har fokusert på trening jeg synes er gøy. Ja, så var det kanskje ikke den mest opptimale økten i forhold til de resultatene jeg ønsker, men det er tusen ganger bedre enn å ikke trene.

Jeg brukt treningsvenner og belønningssytemer for det det er verdt!

Og vet du hva?

For tre uker siden innså jeg at

har det løsnet! ENDELIG!


Men på tross av at jeg vet at jeg elsker å trene, på tross av all den kunnskapen jeg sitter inne med, på tross av alt – har det faktisk tatt 11 måneder å komme hit.

Og det er ikke uvanlig.

Om få uker går mange av dere litt bananas. Jeg vet det, for det skjer hvert år. Flere sitter inne med store ønsker om å begynne å trene, spise bedre og skape en annerledes hverdag for seg selv, og nyttår en flott tid for nettopp dette.


Jeg heier på deg!


 

Jeg heier på deg, og jeg vet at du har alle muligheter til å lykkes. Derfor så skal jeg gi deg mine to beste råd på veien, og jeg vet at så lenge du fokuserer på disse to tingene så klarer du det!

 


1.


En sunn livsstil skal handle om å
tilføre

livet noe som gir deg positiv energi. Det skal ikke handle om alt du ikke skal spise eller alle de tingene du må gjøre for å komme i form. Sett deg ned og tenk over hva du føler vil være positivt for deg.


Vil det føles positivt å spise flere grønnsaker gjennom hele dagen, få bedre rutiner på måltidene, bevege deg mer i løpet av arbeidsdagen, trene to ganger i uka og gjøre noe aktivt med familien en av dagene i helgen?


Da er det der du skal begynne.

 


2.


Ikke gi opp.

Jeg ser alt for mange som kaster seg over treningen i januar for så å gi opp etter bare noen uker.

Resultater tar tid. Noen ganger tar det litt mer tid enn du trodde. For meg tok del 11 måneder å finne tilbake til treningslysten min. Jeg kunne ha gitt opp, men da hadde jeg jo bare måtte begynne på nytt en annen gang, og bruke ennå lengre tid på å nå mål.


Ikke mist motivasjon på grunn av den tiden det tar å nå målet, tiden går jo uansett hva du gjør. Så hva vil du bruke tiden din på? Å jobbe mot målet ditt eller tusle tilbake til start og prøve igjen en annen gang?

 Vil du stemme meg frem som 


Årets trenings- helseblogg kan du gjøre det  
HER


<3


Desiree


19. desember 2015 | Motivasjon

Kommentarer (8)

  1. Jeg får aldri den gode følelsen av å trene.. Alle sier at de føler seg såååå bra etterpå, men jeg føler meg bare sliten, svett og elendig etterpå.. og det gir ikke akkurat motivasjon til å trene videre.. har du noen tips?

  2. Anonym: hos meg kommer den gode følelsen når jeg er i god form. Da føler jeg både mestring og at jeg har energi nok til jobbe hardt på trening.

  3. Det synes jeg var gode råd. Resultater tar tid, og da er det lett å gi opp på veien. Men det blir verdt det til slutt! 🙂

Comments are closed.