HVILKE TO KJENDISER SKAL JEG PISKE TILBAKE I FORM?!

11. januar 2019 | Livsstil

egen reklame

Piske blir litt feil å si, men tilfeldighetene ville ha det sånn at jeg over jul ble kontaktet av ikke en, men to kjente fjes som ønsket min hjelp for å komme tilbake til en sunnere livsstil.

Så vi bestemte oss for å slå våre beste sider sammen, for å gi deg en forhåpentligvis lærerik, men også underholdene serie!

Med utgangspunkt i boken min, som faktisk er den mest solgte boken i Norge denne uken, slipper vi første episode på søndag!

Da er jeg hjemme hos kjendis nummer 1, roter og rydder i hennes kjøkkenskuffer og kjøleskap. Ser på hva hun kan behold, hva som burde kastes, snakker trening og hvorfor treningsmotivasjon kan være vanskelig når man først mister den!

Kjendis nummer 1 er en av Norges største bloggere, men også en kjent TV personlighet og har vært programleder på flere tv programmer.

På bloggen hennes i dag kan du lese mer om hvorfor hun har tatt dette steget og hva hun håper på å oppnå! Klikk deg inn HER og se hvem kjendis nummer 1 er 😉

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

11. januar 2019 | Livsstil

Kommentarer (6)

  1. Kjenner meg så sykt igjen i alt her foruten om røyken. Den ha jeg heldigvis aldri startet med.

    Nå er d min tur til å komme i form 2019 skal definnitivt bli mitt år.

Comments are closed.