Hverdagswok med svinekjøtt og grønne grønnsaker

30. juni 2015 | Middag

ENDELIG kom sommeren til Østlandet! Og jeg har de obligatoriske førstedagpåstranda røde skuldrene å bevise det med! Herlig! Love it! Håper det varer! Nok utropstegn nå?!

Ja, jeg tror det.

I dag var det faktisk behovet på mat som tilslutt jaget oss hjem fra strandlivet. Om sommeren liker jeg tre ting. Grillmat, salat og kjapp mat. I dag ble det kjapp mat.





Til to personer trenger du

400 gram svinkejøtt

1 brokoli

Soyabønner

Valgfri woksaus. Vår favoritt er fra Blue Dragon med smak av sweet Chilli og hvitløk

1 «plate» fullkornsnudler.

 

Sett over vann til nudlene.

Stek brokoli og svinekjøtt og tilsett woksaus

Vend inn de ferdig kokte nudlene og frosne soyabønner (edamme bønner)

Ferdig mat på ti minutter.

 

Det er hva jeg kaller FastSlowFood.

Kjapp mat, som kroppen har god nytte av lenge.

 

Husk å lagre favorittoppskriftene dine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

 

Desiree


30. juni 2015 | Middag

Kommentarer (6)

  1. Dette så veldig godt ut! Ett spm, hvor kjøper du soyabønnene? HAr lett etter de i min lokalbutikk men ikke funnet de 🙂

Comments are closed.