Min hverdags sminke – i kun ett produkt

25. april 2017 | Beautytalk

/inneholder en affiliatelink/

Jeg synes det er gøy å se på youtube, men forstår ikke alltid logikken i de videoene som kommer opp etter den jeg opprinnelig gikk inn på, men det har også gitt meg mange morsomme og lærerike erfaringer. Man kan jo lære seg alt på Youtube! Og som dere så på Snapchat i dag holder jeg i disse dager på å lære meg InDesign. Yes, jeg har mye vondt i hode!

Uansett, i min søken for å finne ut av hvordan man flyttet teksten foran et bilde i InDesign begynte Youtube plutselig å spille en «My everyday makeup» film! Og jeg ble altså så fasinert av damen som:

– I´m keeping it simple!

Men ikke brukte mindre enn fem produkter bare på huden sin! Nå skal det sies at det ikke er veldig lenge siden jeg selv ikke gikk ut døren uten minst concealer, fundation og litt solpudder på, men prosjekt «få ren hud» har heldigvis lært meg at mindre kan gjøre det like bra. Og ikke minst at det er mye bedre for huden.

Nå er jo jeg litt ekstra glad i en naturlig look, og om jeg hadde vært tøff nok så ville jeg nok helst gått helt uten sminke, men jeg har fremdeles store arr på kjeven og selv om hudtonen min har jevnet seg veldig ut er jeg rød og blank på nesen.

Bilde viser før og etter sminke.

Jeg har heldigvis mørke bryn og lange vipper fra naturens side, men her tror jeg at jeg har maskara fra dagen før. Det er fy det!

Men bortsett fra litt maskara bruker jeg altså kun et produkt.

RMS Un cover Up

Den kan brukes både som concealer og fundation, og som dere ser er den helt super på å dekke arr, ujevnheter og rødhet.

Jeg påfører på arrene mine, nesen og under øynene, og bruker bare fingertuppene til å blende kremen inn.

Viktig for meg med min problemhud er det også at den nærer og fukter huden, og ikke minst at den ikke legger seg som et lag oppe på huden! Denne smelter helt inn og det er som å gå uten noe som helst! Og best av alt – du beholder en naturlig glød. Noe mange i dag velger å påføre med et ekstra lag solpudder. HJELP!

RMS Un cover Up finner du hos pureskin.no. En Norsk nettbutikk som raskt har seilet opp som en av mine absolutte favoritter. Det er rett og slett farlig å følge dem på Instagram. Du får lyst til å kjøpe alt! De har også en utrolig god blogg for deg som liker å pleie deg selv både på innsiden og utsiden.

Et lite tips på en tirsdagskveld.

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

25. april 2017 | Beautytalk