Hvem F****n er du?

3. januar 2016 | Livsstil

Nesten, men ikke helt slik startet mitt bloggår 2015.

For vi har nå kommet til det obligatoriske blogginnlegget hvor jeg oppsummerer høydepunktene fra året som gikk.

Kommentaren var heldigvis spøkefull, men sann nok, da dette bilde dukket opp i VG i januar sist år.

For bloggverden er kjempestor, men toppbloggerne i Norge er få. Og der satt jeg da, nederst i hjørnet som Norges mest leste treningsblogg, som ingen visste hvem var. Hehe.

Et år senere er jeg fremdeles den mest leste, og det er helt klart årets høydepunkt! Jeg er så glad for at det er så mange der ute som har lyst til å ta del i mine tanker om livsstil, matentusiasme og treningsglede!

Jeg skulle gjerne tatt dere med på en årskavalkade full av spennende photoshootes, eksotiske treningsreiser og kjediser jeg har møtt, men faktum er at det har skjedd svært lite glamorøst i mitt liv. Det består stort sett av hard jobbing, svett treningstøy og en familie som spørr om de kan spise maten nå, eller om de må vente til jeg har tatt bilde av den 😉

Noen små høydepunkt skal jeg allikevel dele, i svært lite tekst og bilder.
Januar sist år ble Vilde syk med diabetes type1. Det virker nok litt rart å liste opp den værste opplevelsen i mitt liv som et høydepunkt. Men et år senere er Vilde en frisk, godt regulert diabetiker, og hennes sykdom tvang meg ut av en jobbsituasjon jeg i mange år hadde vært veldig ulykkelig i. Dere som har lest bloggen en stund vet at dette har vært et år med mange utfordringer, og en ting er helt sikkert – det vokser man bare på!


Året da alt gikk til helvete kan du lese
HER

Dette året har vært preget av mye utetrening, turer og norsk natur. Man kan nesten få inntrykk av at denne damen kun sverger til ute eller hjemmetrening, så jeg har faktisk satt meg som mål å bli litt flinkere til å blogge om studiotrening dette året. Ta det med ro, det betyr ikke minde frisk luft og lure løsninger i hjemmet!Høydepunkt nummer 3 var trappeløpet KollenOpp!


Personlig synes jeg det morsomste er å trene mot et spesielt mål! Jeg må så klart være med i år også, for tiden skal forbedres! I tillegg har jeg vist sagt ja til både Vikigrace og Thoughest . Hjelp, nå må det trenes!

 

2015 ble også året da jeg valgte å satse på blogg som mer enn bare en hobby.
Better with an oops than with a what if…. Right?


Høydepunkt nummer fem handler om treningsglede. 2015 var nemlig det året jeg mistet min treninsmotivasjon og treningsglede. Den var borte i hele 11 måneder! Men i desember fant jeg den tilbake <3


Vil du lese om hvordan jeg klarte å komme meg på trening og hvordan jeg tilslutt fikk lysten tilbake?  Les Hvis jeg kun fikk gi deg 2 råd
HER

Det siste året har jeg skrevet en del saker for blant annet kamille.no og fortsett.no, men ekstra stas var det nok å få se noe man hadde laget på trykk i bladet Shape up.

My one minute of fame 😉

 


De som følger meg på Snapchat har kanskje sett noen glimt av denne kjekke karen innimellom. Jeg skal unngå for mye kliss, la oss bare si at han fortjener en plass på lista;)

 

Neste punkt henger jo helt klart sammen med det første. Og det er dere <3 Igjen må jeg prøve å unngå for mye kliss. Men dere vet ikke hvor mye denne bloggen og det vi faktisk skaper sammen betyr for meg. Jeg har alltid jobbet med mennesker, trening, kosthold og livsstil. Jeg vet hvor mye dette fyller av livet til så mange, og ikke nødvendigvis på en positiv måte. Tusen takk for alle kommentarer og tilbakemeldinger. Dere skal vite at jeg leser ALT!

 


Siste punkt. 2015 ble endelig året hvor jeg lærte meg å ta bilder! Du kan le, men jeg hiver med et aldri så lite bildebevis fra mine tidlige bloggdager. Jeg og min iphone4s var rå!
2013 vs 2015Da gjenstår det bare å se hva år 2016 har å tilby. Jeg vet ikke med deg, men jeg gleder meg!

 


Stort Smil


Desiree

 


3. januar 2016 | Livsstil

Kommentarer (8)

  1. Jeg er en stor fan av deg og bloggen din og har fulgt deg lenge, både på bloggen, Instagram og snap 🙂 Ser fram til et flott år med dine gode tips og oppskrifter og ikke minst din inspirasjon 🙂

  2. Du skal få både takk og bukk fra meg! Det du skriver er utrolig inspirerende og har fått meg til å se spesielt på mat med nye øyne. Som tidligere bulimiker var mat både min beste venn og min verste fiende. Takket være deg er ikke maten lenger en fiende. TAKK! 🙂

  3. Tusen takk for at du dedikerer så mye tid til bloggen din og deler av din kunnskap!! Jeg startet jo å følge deg i mars og har siden vært innom omtrent daglig 😉 På grunn av deg vet jeg mer om hva som skal til for å komme i form igjen og hva man bør putte i munnen for å gå ned i vekt og stramme opp kroppen. Hehe. Du er en stor inspirasjon og jeg håper virkelig at du når nye høyder dette året! Heier på deg!!

  4. Jeg tror jeg digger deg, unner deg all lykke og gleder meg til å lese bloggen din i 2016! 🙂

  5. Liker bloggen din veldig godt! Men jeg er ganske ny leser, så lurer på om kanskje kunne hadde hatt en spørsmålsrunde eller noe for å bli bedre kjent med deg? 🙂

  6. Hei! Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre egentlig… Men spør uansett.. Dette er ikke for å henge ut eller være ekkel.. Men jeg lurer på hvorfor det er en «e» bak «focus» i bloggnavnet?Mvh nysgjerrige Nils

Comments are closed.