Hvem er sunnest?

29. mai 2016 | Motivasjon

 

VI nærmer oss tiden av året hvor fokus på egen kropp og selvbilde naturlig nok øker. Flere ønsker å komme i form til sommeren, like mange ønsker å dempe hysteriet rundt kropp og kroppsfokus. Jeg på min side tenker at det er helt greit at motivasjonen til å gjøre sunne valg ligger i det «overfladiske», men jeg håper alltid at man på vei til mål finner andre gleder enn blot det å føle seg vel i en bikini. Det er også min erfaring, og jeg ser blant både kunder og deltagere på diverse gratisprogram, at når de har nådd målet sitt så er det ikke nødvendigvis størrelsen på klærne eller tallene på vekten de gleder seg mest over. Det er oppdagelsen av en ny hverdag! 

Jeg og


Helenestår her foran dere i dag fordi vi har lyst til å møte mange av påstandene som florerer i media nå om dagene, sort på hvitt! 

Vi er nemlig litt lei av misoppfatninger sundt kropp, kroppsbilde, selvbilde ( no it´s not the same thing!), trening og kosthold!

For meg er det helt greit å hylle den formfulle kvinne. Jeg digger dama på bilde over! Vi skal elske mangfoldet, man skal elske seg selv. Men man burde elske seg selv høyt nok til at helse burde bety like mye, 
egentlig mer

, enn ditt eget kropps syn. For meg representerer Helene så mye godt! Hun representerer tanken om at det er mulig å elske seg selv, på innsiden og utsiden, samtidig som man er i en prosess hvor man ønsker å gjøre det beste for sin kropp, helse og levesett.

Jeg står også her for å minne om at trening og sunt kosthold ikke bare handler om vektreduksjon, smal midje og sprettrumpe. Det handler om livskvalitet, nå og når du er 10 – 20 – 30 år eldre enn det du er i dag. Det handler om alt det gode du kan gjøre for deg selv.

 Jeg får stadig høre at jeg ikke trenger å tenke over hva jeg spiser og at jeg ikke trenger å trene så mye. Min kropp fortjener også sunn mat, og uten trening ville hverdagen min manglet en stor glede og en stor kilde til energi! Det har ingenting med utseende å gjøre!

Vi har derfor satt oss ned å skrevet hvert vårt innlegg som inneholder en typisk treningsuke for hver av oss og en typisk matdag. Vi vil vise hva ordet fitness, det å være sunn egentlig betyr, og at helse kommer i mange forskjellige varianter og størrelser.

 

Helene sitt innlegg kan du lese
HER

 

Slik ser en typisk Desiree dag ut når det kommer til hva jeg putter i magen

 


En typisk treningsuke:

 


Mandag: 

1 Dansetime (instruktør)

1 Kettelbells time (instruktør)


Tirsdag:

Langtur (1,5 -2 timer med Frøya)


Onsdag:

Intervaller + Livetrening på Facebook (25 minutter Mage/rygg)


Torsdag:

30 minutter yoga


Fredag:

50 minutter spinning (instruktør)


Lørdag:

Styrke Fullkropp


Søndag:

Treningsfri


I tillegg til dette har jeg en hund, men jeg ser ikke på turer med henne som trening. Jeg har en jobb hvor jeg sitter i ro inntill 6- 9 timer om dagen. 30 minutter aktivitet med henne om dagen er et absolutt minimum av hverdagsaktivitet for min del!

Jeg håper du tar deg tid til å titte innom på bloggen til Helene, leser hennes tanker og hennes uke


HER.Så håper jeg at vi på vår måte kan gi deg et lite puff på veien. Gjør din sunne livsstil til ditt eget lille hjerteprosjekt. Finn de små tingene som gjør helse til et positivt ord for deg. Planlegg, nyt, kos deg med det, vær tålmodig.

Let etter gleden i de gode valgene heller enn resultatene. De kommer. 

 

Smil

Desiree

 


29. mai 2016 | Motivasjon

Kommentarer (1)

  1. Hei til dåke begge to!Flotte damer begge to!! Og har så mykje bra å komma med til oss som følger dåke på bloggane dåkes.Stå på vidare begge to,de gjere ein god jobb begge to 🙂 🙂

Comments are closed.