HVA SKJEDDE MED PROSJEKT FIT FOR FIGHT?!

12. februar 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen

Er det et spørsmål som har vært gjennomgående det siste året så er det hva som skjedde med prosjekt FIT FOR FIGHT, som jeg startet opp med Pappahjerte og Line Victoria (supporterfrue) for et år siden!

Hvis ikke du vet hva det gikk ut på så kan du se episode 1 her 🙂

Herregud, så gøy det var! Og det syntes tydeligvis dere også! Men hva skjedde?

Jeg skriver jo aldri om mitt privatliv her på bloggen, og jeg har ikke tenkt til å gjøre det i dag heller. Men for ganske nøyaktig et år siden nå ble en i det nærmeste jeg kan ha av familie alvorlig syk. Og det snudde helt opp på livene våre over natten, og noe måtte dessverre vike…

Men jeg kan jo ikke si at Line Victoria eller Peter ga opp selv om jeg måtte hoppe av prosjektet 😉 Peter er jo kongen har sprø påfunn! Og du kan lese om hans juice detox HER eller løpeturen from helvete HER, han er jo bare gal – på en god måte 😉

Line Victoria og jeg har faktisk holdt kontakten, og snakker sammen så godt som ukentlig. Og hvis du spør meg så vil jeg absolutt påstå at hun kom seg i mål – helt på egen hånd! Wow, for en reise hun har hatt det siste året!

Hun prøver av og til å gi meg litt av æren for det, men den skal jeg ikke ha NOE som helst av!

For noen dager sider skrev hun en kronikk i VG, som absolutt alle damer – i alle aldere burde lese. Og ikke minst DETTE  blogginnlegget. Hvor hun deler sine erfaringer og utvikling fra året som har gått. Jeg tenker at jeg aldri kunne ha hjulpet henne dit hun vil, uten at hun gjorde seg disse erfaringene først!

Jeg håper du tar deg tid til å lese det, og gjerne del det! Dette berører så alt for mange, og mørketallene er skremmende store!

Det er så viktig <3

 

For å avslutte med en litt lystigere tone så skal du ikke se bort ifra at dette tospannet teamer opp igjen på et senere tidspunkt 🙂 Vi har det nemlig knakandes gøy sammen!

 

 

12. februar 2020 | Personlig Trener Desiree Andersen