Hva skal jeg gjøre nå da?!

12. september 2017 | Løpeskolen

KK-mila var årets store treningsmål for min del. Og jeg gledet meg så vanvittig mye til løpet! Så ble jeg dårlig, og det ble ikke noe løp…. Skikkelig nedtur.

Der og da var det egentlig ikke det. Jeg var så dårlig at jeg ikke tenkte over det et sekund, men nå som jeg endelig er på bedringens vei kjenner jeg at det ergrer meg mer og mer og mer! Jeg er av typen som blir skikkelig motivert av å ha et konkret mål og en konkret plan for hvordan det målet skal oppnås!

Jeg mistenker at det er derfor jeg er så mye mer glad i løping enn i styrketrening. Jeg trener styrke fordi jeg synes det er gøy og jeg vet at jeg har godt av det, men det driver meg ikke like mye som løpingen gjør!

Jeg kan absolutt ikke ta opp løpetreningen der jeg avsluttet. Det er vel 3 uker siden jeg løp sist. Men planen er å starte et par uker tilbake på programmet mitt. Uke 30 passer nok bra. Men jeg vil fremdeles løpe et løp til i år! 

Noen som har forslag til artige løp på Østlandet? Helst mot slutten av oktober?

 

Stort Smil

Desiree

12. september 2017 | Løpeskolen