Hva er ønsker du? Fett eller vekttap?

31. mars 2015 | Kropp

Spesielt vi jenter fokuserer veldig på tallet på badevekten. Av en eller annen grunn skal det tallet fortelle deg hvordan du ser ut og hvordan du skal føle deg. det er også her mange måler fremgang ved treningen.

Typiske forandringer Ola og Kari Nordmann ønsker å se på kroppen sin er mindre mage, strammere rumpe, mindre grevinneheng, ridebukselår, lovehandels og hva annet vi velger å kalle det.

Med andre ord er det ikke er vekttap, men ett fett-tap du ønsker, og da er baderomsvekten desverre ikke et godt måleredskap.


Hvorfor ikke?

Noen som husker denne gåten?

Hva er tyngst?

En kilo bly eller en kilo fjær?

Haha, en kilo er jo en kilo, men en kilo fjær er jo mye mer i
volum

enn en kilo bly!

Det samme gjelder muskler og fett. Du kan tenke deg at fettet er fjærne og musklene er blyet.

Bytter du ut en kilo fett på kroppen din med en kilo muskler vil du
veie

det samme på vekten, men samtidig være et skritt nærmere en flat mage og sterke armer uten vedheng.

 Når vi nå har konstatert at det er et fettet vi ønsker å bli kvitt gjenstår det ooo store spørsmålet


Hvordan gjør man det?

Svarene på det er mange, og varierer fra person til person. Noen av svarene finner du allerede i arkivet, men følg med, jeg går rundt med skumle planer for hvordan jeg kan hjelpe deg komme et skritt nærmere.

– Desiree


31. mars 2015 | Kropp

Kommentarer (5)

  1. Jeg ønsker ikke å bli tynnere, da jeg er fornøyd stort sett over det hele. MEN, jeg har ett stort fettforkle hengende på magen som jeg ikke blir kvitt. Nå skal det sies at jeg har gått ned 42 kilo det siste året, så at det henger litt her og der er vel ikke annet å vente. Men hvis man ser bort i fra den løse huden, har jeg fremdeles MYE fett hengende på magen. Hvordan jeg blir kvitt det og om det er mulig å bli kvitt det vet jeg ikke, så nå er jeg spent på hva du har å komme med av tips og triks 😉

  2. Maya: Søk på «Prosjekt mage» Kanskje du får litt hjelp der 🙂 Evt søk på mest lest i Mars. Da finner du linker til alle innleggene 🙂

  3. De har jeg lest og jeg skjønner at jeg nok har en god del gevinster å hente på å forbedre kostholdet mitt. Så nå jobber jeg med den saken 😉

  4. Det er akkurat det jeg trenger! Om jeg blir mere tynnere, kommer jeg ikke til å se ut som en frisk dame men som en syk en. Fordi jeg taper vekt på steder hvor det egentlig ikke trengs. Så JA TAKK, dette ønsker jeg å vite mer om.Tusen takk Desiree

  5. Ettet mange år med spiseforstyrrelse har jeg kastet vekten!!! Nå Trener jeg og spiser sunt og hva jeg veier D… jeg i. Ser heller resultatet på klær og muskelvekst.

Comments are closed.