HUSET | før og etter

28. februar 2018 | Livsstil

Så sitter vi her, en dag før leiligheten vår bytter eier, i et fiks ferdig, men oh så kaotisk hus! Ingenting er på plass, men det gjør heller ikke noe som helst! Vi er i mål, nå kan vi bare senke skuldrene og jobbe oss igjennom rom for rom.

Jeg burde sikkert ventet til alt var striglet og stylet, men jeg er bare så utrolig fornøyd med resultatet at jeg gjerne tar dere på en rund visning, kaoset til tross!

Stuen var som sagt husets virkelige selling point, men på veggene var det gammel strie, gulvet var alt annet enn hundevennlig og spottene i taket var for få og veldig rart plassert!

Så vi rev ned tak, rev opp gulv og rev ned trie.

Nytt gulv, nytt tak, veggene er helsparklet og malt. Pynteborden rundt peisen er fjernet. Peis og endevegg er malt i Deco Blue fra Jotunn.

Det største prosjektet i huset har helt klart vært kjøkkenet. Det ble revet til benet!

Og inn har det kommet et kjøkken som for noen kanskje er litt kjedelig? Men som for oss er en praktisk drøm!

Jeg sier bare elve meter benkplass og lagring, lagring, lagring!

Hal og vindfang har jeg ikke før bilder av. Men i likhet med stue og kjøkken var dette strietapet i en gulhvit tone.

Vindfanget er også malt i Deco blue. Mange var super kritiske da jeg fortalte at det lille rommet skulle males i en nesten sort farge, men resultatet ble over all forventning!

Yndligsfargen min i huset er Dusky Blue, også fra Jontunn. Men jeg tror jeg synes den er så fin nettopp fordi den er i hallen! Den spiller så godt med trappen, gulvet og lyset. Og vi har valgt å fortsette fargen helt opp i TV stuen i andre etasje. 

Huset har to bad, men disse har vi valgt å ikke gjøre noe med. I andre etasje finner du det største badet, en liten TV stue og tre soverom.

Soverommene har også blitt sparkelt og malt, men det blir litt personlig for meg å vise frem dem. Kanskje babyrommet blir viet et innlegg når vi begynner på det.

Her oppe har vi beholdt det originale gulvet, men vegger og tak er sparklet og malt. Alle hvite overflater i huset er malt i Klassisk Hvit fra Jotun. 

Bilde over er forresten mitt eget lille prosjekt. Når de nye møblene til stuen kommer er tanken at det skal opp på den hvite endeveggen. Akkurat nå står det her til vurdering. Ferdig? Ikke ferdig?

 

Stort Smil

Desiree

28. februar 2018 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Så flott! Nå må du trekke pusten å ta det litt roligere…… Lykke til med å komme i orden, det er mye jobb.

Comments are closed.