HUSET | endelig valg av farger, gulv og fliser

16. januar 2018 | Livsstil

reklame: klærne avbildet er sponset av www.thejuice.no/

 

Da Daniel og jeg først traff hverandre hadde han akkurat kjøpt en leilighet som nok var enhver singel manns våte drøm!

90 kvadrat funkis leilighet, med sorte detaljer, ren stil og to store verandaer med sjøutsikt. Så kom jeg å ødela den drømmen 😉 Året etter flyttet alle sammen sammen, på de samme 90 kvadratene, året etter ble en familie på to voksne, ett barn og en hund – til to hunder og om få måneder kommer altså lillegutt! Men andre ord – ingen våt ungkars drøm lengre 😉

Husprosjektet er nå godt igang. Og de som allerede har oppdatert seg litt vet at vi er i gang med det meste bortsett fra bada. Soverommene kommer nok ikke på bloggen, men nå skjer også de største endringene på stue og kjøkken!

Alt er rivd ned og nytt kjøkken, nye vegger, gulv og tak skal på plass. Og i dag hadde jeg tenkt å dele hvilke fargevalg, gulv og fliser vi tilslutt har gått for!

Kjøkkenet er på vei, og som jeg allerede har avslørt blir det sort kjøkken med treplate, hvite vegger og ganske mye flis! Det er ganske lenge siden jeg forelsket meg i denne, og planen var å få den opp under overskapene i leiligheten, men i huset skal den altså brukes hakket sprekere enn bare der 😉

Nytt gulv til hele første etasje + fliser til kjøkkenet.

Egentlig føler vi oss litt halvgale som har rivd det flotte tregulvet. Men for det første så var det ikke varme under… også sier jeg bare to hunder og en baby… La oss være litt praktiske!

Stuen blir i klassisk hvit. Med unntak av den ene endeveggen oooooooog peisen! Yes, vi er litt gale – og har bestemt oss for å male disse to i decco blue!

Ser du denne fargen på bilder så er den ganske så blå, men når den kommer på veggen er den mye mørkere og nesten litt mot det sorte! Love it!

Og ja, det er den store hvite peisen, midt i rommet, som skal males!

Den siste fargen du ser er Dusky Blue. En lys blågrå farge som skal opp i halen. Vi holder med andre ord en ganske kjølig fargeskala i første etasjen. Det er sånn vi liker det, så kan man heller myke opp med møbler og interiør.

Hva tror du?

Blir det bra?

 

Stort Smil

Desiree

16. januar 2018 | Livsstil

Kommentarer (4)

Comments are closed.