HUSET | belysning og interiør til spisestuen

6. mars 2018 | Livsstil

/reklame: inneholder annonselinker til www.lunehjem.no/

 

Så har vi endelig kommet så langt i stuen og spisestuen at vi kan begynne å tenke på det som er morsomt! Interiør! Selve stuedelen får vente til sofaen vi har bestilt kommer i april, men spisestuen trenger belysning og den mørke endeveggen litt dekor.

En følger på snapchat spurte hvordan jeg vil beskrive stilen vår.

Stil tenkte jeg?! 😉  Jeg er ikke akkurat noen interiørdame, men jeg vet hva vi liker. Og både Daniel og jeg føler at vi har fått til det i det nye huset. Vi liker begge to litt stramme rammer, men innenfor de rammene skal det være lekent og praktisk.

Bord er laget på bestilling, stoler fra IKEA, Plant Box fra Fermliving

Rammene er helt klart på plass. Så nå er det på tide å finne frem det lekne, men jeg føler at det ene stuevinduet vårt oppsummerer stilen ganske godt. Noe hjemmelaget, noe billig, noe design og noe med personlig betydning.

Jeg synes ofte hjem som går mye opp i design og stil blir veldig følelsesløse? Pene ja, men….

Bilde har Vilde malt, glassfuglene er blåst av Daniel sin onkel (elsker dem),

lysestake fra Kahler og vase fra Søstrene Grene.

 

Men i går satt jeg altså og trålte nettet etter taklampe til å henge over spisestuen, og inspirasjon til den mørke endeveggen. Favoritt butikkene mine når det kommer til interiør er helt klart www.lunehjem.no og www.nordiskehjem.no.

To lamper stakk seg fort ut for min del. Den ene er kanskje litt mer leken enn den andre, så gjett gjerne hvem vi har landet på 😉

 

 Leonard Chandelier Brass  Franklin Chandelier Brass

 

Pynt til endeveggen fant jeg også. Ser kanskje litt kjedelig ut, men jeg har en plan! Alle tre er til å henge på veggen.

 

Liten telys holder|   Speil|   Stor telys holder

 

Hva synes du?

 

 

6. mars 2018 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. På norske rotehjem så jeg ei lampe laget av stålrør og det var såå kult. Du har en fin stil, det må jeg si:). Elsker kombinasjon hjemmelaget, lunt og design:)

Comments are closed.